28/8/10

The Walkmen - Lisbon

Βαρεμάρα ατελείωτη...

(Μια απ' τα γαμημένα ίδια. Μπάντα που τρέφεται με τις σάρκες της. Δεν μπόρεσα καν να το ακούσω μέχρι το τέλος. Τόσο σκατά. Περιχύστε την κορμάρα μου με τη χολή σας... Αντέχω...)

25 σχόλια:

  1. ναι ρε πουστη επιτελους και λιγο κραξιμο για αυτη την αηδιαστικη μπαντα!αντε γιατι οι ελληνες bloggers παραμενουν ακομα κολλημενοι με κατι τετοιες μαλακιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Emmonh sta idia.Pnigmenes efkairies sto disko opws to "Blue as your Blood".Ti na pw...apogohtefsh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Xαχαχαχαχα. Όντως... Νωρίς ξυπνήσαμε Σαββατιάτικα παρεμπιπτόντως... Ρε συ, τίποτα Witch House τσέκαρες; Έχω αρρρρρωστήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι έτσι... όμως δεν έσκαψες πολύ βαθιά για να θάψεις, μήπως ψιλογουστάρεις; Λέω, μήπως τελικά ψιλογουστάρεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπαααααα... Με την καμία. Βαρέθηκα στο σκάψιμο, γαμήθηκε το θάψιμο... Μετά απ' αυτό πάω ΚΑΙ για Νομπελ Ποίησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έγραψες τρεις γραμμές και βαρέθηκα ατελείωτα. Τεράστιο κατόρθωμα. Δεν μπόρεσα καν να το διαβάσω μέχρι το τέλος. Τόσο σκατά. Ξαναχέστηκα που θα χεστείς για όσα γράφω. Από την άλλη τι το θες το διάλογο όταν δεν μπορείς να τον υποστηρίξεις. Πάλι καλά που ο βασιλιάς Καρνίβαλος έχει τα indie τσιράκια του που επιδοκιμάζουν οτιδήποτε και αν πει. Μέγας είσαι indiefuck και θαυμαστά τα έργα και οι αυλοκόλακές σου!

    Σωτήρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mh malwnete san ta pontikia. Se allous aresoun kapoia sugkrotimata se allous oxi. Kai emena de mou arese o neos diskos twn Blonde Redhead alla den kanw blog gia na tous vrisw. Ahdiastiki mpanta einai oi Oasis, oi Jet, oi Kings of Leon, oi Razorlight, oi Stereophonics, oi Three Doors Down, oi Linkin Park,... kai oxi oi Walkmen. Den exw akousei akoma ton teleytaio disko tous alla de nomizw na einai skata. Kai kati akoma. Parakolouthw polla ellinika blog alla kanenas den einai kollimenos me dautous. Me Gongasufi kai de symmazeuetai asxolountai oloi. A kai me to neo disko twn Arcade Fire.

    http://www.youtube.com/watch?v=iAQimJj2HYs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαφωνώ τελείως, δεν ξέρω άμα για κάποιους το αλμπουμ τους είναι grower πάντως ξέρω ότι εγώ βρήκα αρκετά κομμάτια που μ' αρέσουν. Δοκίμασε τα Stranded, Blue as your blood, Lisbon, Juneviles και Woe is Me. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λοιπον indiefuck αφου γουσταρες wΙtCh HoUse καταστασεις ριξε μια ματια πρωτα απο ολα στους παρακατω :

    * Salem (οι οποιοι κυκλοφορουν το πρωτο full-length συντομα)

    * τους αγαπημενους μου Mater Suspiria Vision

    * White Ring

    * oOoOO

    * Modern Witch

    * τους †‡†

    βασικα στο link που εδωσε ο Ζευγολατορ θα βρεις τους παντες! αλλα εδω θα βρεις καποιες κυκλοφοριες οπως και αρκετα mixtapes τετοιας φασης : http://alleveryone.blogspot.com/
    αν και απο οτι θα δεις θα πρεπει να το ψαξεις αρκετα μεσα στο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προς Suction Prints :
    πιστευω οτι ο καθενας μπορει να εκφρασει ελευθερα την αποψη του για κατι που του αρεσε η που δεν του αρεσε. δηλαδη σε ενα blog πρεπει να λεμε μονο τα καλα? δηλαδη απαγορευεται να κραξει καποιος μια μπαντα? εξαλλου οι τεχνες εχουν να κανουν πανω απο ολα με το βρισκει ο καθενας αρεστο και ελκυστικο.

    συγκεκριμενα το ακουσα το album αρκετες φορες και δεν βρηκα τιποτα το ενδιαφερον οπως και στην υπολοιπη δισκογραφια της μπαντας οποτε ναι το θεωρω αηδια και βαρετο και τους Walkmen μια υπρεκτιμημενη μπαντα απο την μεγαλυτερη μεριδα του μουσικου κοινου.

    αυτα.
    ααα! επισης βρηκα χαλια και τo album των Black Mountain αλλα και των Blonde Redhead.

    προς Σωτηρη :
    τωρα για σενα τι να πω ρε φιλος?γαμησε τα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγά βρε Σωτήρη, μην τρελαίνεσαι. Τα indie τσιράκια μου; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Σιγά μη σε ψάξω για τίποτα ψιλές και φέρω και παρέα. Εγώ σε συμπαθώ ακόμα πάντως, γιατί έχεις καλό γούστο και μ' άρεσε ο τρόπος σου (μέχρι πρότεινος)...

    @Suction Prints
    Ντάξει ρε, προβοκάτορας την έχω δει, δε γούσταρα το δίσκο των Walkmen, αυτή είναι η αλήθεια, είπα να υπερβάλλω για ΤΗ ΦΑΣΗ!

    @yourmusicride
    Ρε συ... Σεβαστή η άποψη, θα τα ξανατσεκάρω για πάρτη σου αλλά δεν το κόβω...

    @Μ.
    Φίλε Μάκη, εδώ σε πρόλαβα... Χάρηκα που γούσταρες Mater γιατί κι εγώ μ' αυτούς τα 'χω δει όλα... Είπαμε, αλάνθαστος... ΑΛΛΑ! Ξέχασες Tearist κι αυτό είναι μομφή! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!

    @all everyone united
    σας αγαπάω όλους ρε καριόλια και αυτή τη στιγμή είμαι ΧΑΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Μ.
    Ρε συ... Και Black Mountain KAI Blonde Redhead!;!;!; Πωωωωωωωωωω... Έχω ψιλογράψει τα reviews και τα εκθειάζω ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ!
    Μαγαζί, σταμάτα τα ούζα ξεφεύγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν τρελαίνομαι. Φαντάσου ότι δεν έχω ακούσει καν το δίσκο (πριν λίγο τον κατέβασα για να δω περί τίνος πρόκειται). Απλά χρησιμοποίησα τα λόγια σου με περιπαιχτική διάθεση για να ανάψουνε τα αίματα. Γουστάρω φασαρίες. Και όταν αφορούν μουσική ή συγκροτήματα που βαράνε δυνατά ακόμα περισσότερο. Ζητώ συγγνώμη σε όσους αρπάχτηκαν. Ο πιστός indiefuck αυλοκόλακας

    Σωτήρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αν και οι Black Mountain γαμησαν στη κυριολεξια με τα 2 προηγουμενα το "Wilderness Heart" μου θυμισε το rock στυλ της πιο μισητης μπαντας του κοσμου μετα τους Genesis,των Deep Purple.οσο για Blonde Redhead μ' απογοητευσαν αρκετα.
    τελειως "αψυχος" ο δισκος!αλλα αυτους τους συγχωρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χμμμμμμ... Παίζει... Τα πλήκτρα του Jon Lord σκάνε συχνά, έχεις δίκιο. Αλλά πάντα ρετρολάγνοι ήταν αυτοί, επομένως...
    Όσο για Blonde Redhead... Είναι "ψόφιος" ο δίσκος, πάλι δεν έχεις άδικο, και ίσως λίγο flat από εντάσεις, αλλά (μην ξεράσεις) είναι Blonde Redhead πώς να το κάνουμε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μα το "λυρικό" τους είναι που μου γαμάει τ' αυτιά... Μου τα γαμούσε και στο παρελθόν, απλά εδώ δε βρήκα ούτε μία σύνθεση άξια λόγου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. βαρετοί οι καινούργιοι walkmen ακόμα πιο βαρετοί oι καινούργιοι blonde redhead.ευτυχώς που υπάρχει και το love or prison και σώζεται κάπως η κατάσταση.καλή μπάντα να 'ουμε αλλά πάντοτε γούσταρα περισσότερo τα αρρωστάκια τους deerhoof

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Xμμμμμ... Λες έτσι για αλλαγή να φάω κράξιμο για δίσκο που γούσταρα; Λες να το δημοσιεύσω αύριο το review για Blonde Redhead; Άστο, έχουμε καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τελικά τι ισχύει;

    "...βαρετοί οι καινούργιοι walkmen..."
    http://twitter.com/SerpentinePadd/status/20208907579

    "...ακόμα πιο βαρετοί oι καινούργιοι blonde redhead.ευτυχώς που υπάρχει και το love or prison και σώζεται κάπως η κατάσταση..."
    http://twitter.com/SerpentinePadd/status/21745786167

    Χεχεχεχεχεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. έχω τον προσωπικό μου stalker, I'm flattered.
    ισχύει η δεύτερη και τρίτη ακρόαση.get used to it

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα πλήκτρα που υπήρχαν στο Bows + Arrows και στο Everyone Who Pretended to Like Me Is Gone όντως λείπουν. Και όποιος διαφωνεί ότι αυτά τα δύο είναι αλμπουμάρες απ'τις λίγες ε τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Περισσότερο με εξόργισε ότι είχαν ακριβώς τον ίδιο ήχο... Ακριβώς όμως... Σα να είναι η συνέχεια κάποιου προηγούμενου δίσκου... Τα κομμάτια που περίσσεψαν από "εκείνες" τις ηχογραφήσεις. Όπως κι αν το δει κανείς, είναι Αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή