20/9/10

The Thermals - Personal Life

To κομμάτι που ανοίγει το δίσκο λέγεται: "I'm Gonna Change Your Life"... Not likely, talentless pseudo-punk rocker της μαραζωμένης πούτσας... 
Χάλια μπάντα. Ψόφια. Αμερικανάκια, politically correct βλακόφατσες... Και καλά "democrats", ουάου, αυτό στις Η.Π.Α. πρέπει να είναι ισοδυναμεί με καμικάζι αυτοκτονίας σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Υφηλίου, υποτίθεται ότι έχουν καλούς στίχους, τους έψαξα, δε βρήκα λέξη να με συγκινήσει... Για τον πούτσο λέμε. Άχρηστοι. 
Δεν ξέρω για ποιο λόγο βρίσκονται στο απυρόβλητο, αρκετές φορές διάβαζα τις καλές κριτικές για τους δίσκους τους και αποφάσιζα να κατεβάσω, να τσεκάρω, ν' ανακαλύψω τέλος πάντων τι ακούει ο εκάστοτε γράφοντας, που εμένα μου διαφεύγει. Δε βρήκα τίποτα άξιο λόγου στο αισχρό και-καλά-πανκ που παίζουνε, ζέχνει κολλέγιο, fraternity rejects, ασφάλεια, ψοφίμι και εμμηνόπαυση όλο αυτό. Τέχνη μηδέν. Ούτε μία αλλαγή στις προβλέψιμες συγχορδίες τους δεν έχει ενδιαφέρον, ούτε ένα κομμάτι δεν έχει λόγο ηχογράφησης, κυκλοφορίας, ύπαρξης. Αίσχος. 
Και η φωνή του τύπου... Μία ηλίθια, βλακωδώς ημι-επική απαγγελία, κατηγορώ της πούτσας, επανάστα της κενότητας, δεν ξέρω, ίσως να μεταφράσω πέντε - έξι ημιπεζά μου και του τα στείλω μπας και κάνει καμιά καριέρα της προκοπής ο τρόμπας... Το ότι τους πουλάνε για πάνκηδες, συνειδητοποιημένους πολιτικά και δεν-ξέρω-γω-τι με προσβάλλει ως άνθρωπο...
Σκουπίδι λέει; Ναι ρε, τέρμα χάλι από τα ολίγα... 

4 σχόλια:

  1. Τους είδα live στο Λονδίνο. Δε μπορείς να φανταστείς ΠΟΣΟ βαρετοί ήταν... Μετά παίζαν οι Χάρλεμ, πολύ καλύτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις έκοψα φάτσες για κάποιο λόγο σκέφτηκα τους They Might Be Giants.Σκέψου τη 10ετια από το 1985 μέχρι το 1995 τι γκρουπάρες παίζανε τέτοια σ΄αυτό το είδος.Απορώ πως έχουν βγάλει τόσους δίσκους...Γί'αυτό, μη σκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα τους γάμησες τη Παναγία!!!

    Το καινούριο δεν το άκουσα αλλα το προηγούμενο μου άρεσε αρκετά, για χαλαρές φάσεις...

    Τίποτα mind blowing δηλαδή αλλα αρκετά ευχάριστο άλμπουμ. Με τίποτα σκουπίδι όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το καινούργιο όντως για background μουσική λέει κυρίως. δεν έχει κάτι να ξεχωρίζει τρελά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή