25/5/10

Gayngs - Relayted

Η ζωή είναι δύσκολη όταν είσαι άντρας old school... Στους δρόμους όλη μέρα, παλεύεις για να βγάλεις τα προς το ζειν. Δυσκολίες, γάμα τα. Στο τέλος της μέρας γυρνάς σπίτι, θες το φαΐ στο τραπέζι, την ουισκάρα πάνω απ' το τζάκι και απαλή, γλυκιά καυλοsoul να βγαίνει απ' τα ηχεία του στέρεου. Και καθώς ρουφάς τις τελευταίες γουλιές, κλείνεις το μάτι στην έτσι και της χαρίζεις καμιά δεκαριά οργασμούς. Με το μάτι μόνο. Όταν την κρεβαττώνεις χάνεις το μέτρημα.
Για τη φάση. Γιατί είσαι της παλιάς σχολής. Και οι άντρες της παλιάς σχολής όταν ακούνε φράσεις του τύπου "στυτική δυσλειτουργία" ρωτάνε αν του κάνεις τακτικά τα σέρβις, και τι λάδι βάζεις στη μηχανή.
Και Σάββατο βράδυ την κυκλοφορείς. Κάπου για χορό, φυσικά. Και της κερνάς τα ποτά, γιατί μόνο όταν σέρνεται στα πατώματα σου δίνει κώλο. Σάββατο βράδυ λέμε, θες αυτό το κάτι έξτρα.
Έχεις βάλει την κουστουμιά τη λαμέ κι έχεις χρησιμοποιήσει μισό σωληνάριο hairgel για να στρώσεις και τις πέντε τρίχες στο κρανίο σου. Μόλις πέσουν κι αυτές θα τα ξυρίσεις όλα, για να μη φαίνεται ότι είσαι καράφλας. Και καλά "ξυρισμένος". Cool.
Τη χαζεύεις να χορεύει, να κωλοτρίβεται στις φίλες της κι άμα πλησιάσει κανας μαλάκας στα δύο μέτρα είσαι έτοιμος για όλα... Τσαμπουκάδες, χαρακώματα, δε μασάς την πούτσα σου... 
Όταν η βραδιά τελειώσει, γυρνάς σπίτι μισοκομμάτια με κάτι καύλες μέχρι απέναντι. Η έτσι δε βλέπει μπροστά της. Ωραία. Σωριάζεται στον καναπέ, εσύ χαμηλώνεις τα φώτα και βάζεις τους Gayngs στο στέρεο... Καλοί καυλόσαυροι και του λόγου τους...
Ξεκουμπώνεις το παντελόνι αργά αργά. Κρυφοκοιτάει, είσαι σίγουρος. Έχεις φορέσει αυτό το στενό ασημί εσώρουχο, που στριγγιάζει ελαφρώς, με την ενισχυμένη αρχιδοσακούλα. Golden Boy για πάρτη σου, μανάρι, σκέφτεσαι. Πλησιάζεις, την αρπάζεις, της κατεβάζεις τη στρινγκάρα, μέχρι που μετά βδελυγμίας συνειδητοποιείς ότι η τύπισσα σου σέρβιρε το πρώτο ροχαλητό. Γαμημένες τεκίλες.
Τι κάνεις τελικά; Την παίζεις, σκουπίζεσαι επιμελώς με χαρτί κουζίνας, και την πέφτεις στην κρεβατάρα. Δε θα την ξυπνήσεις; "Άστη να στραβολαιμιάσει τη μαλακισμένη, κάθε Σάββατο βράδυ τα ίδια, έχω γίνει λάστιχο, ρε πούστη, με την κααααρρρργιόλα". Καλά. Δεν τους κλείνεις κι αυτούς τους Gayngs; Μου σπάσανε τ' αρχίδια. "Καλά λες". Καληνύχτα. "Καληνύχτα"...   

3 σχόλια:

  1. Swim, Stuck on Nothing, Clinging To A Scheme , Gorilla Manor, especially Will It be, might help you and your girl to stay awake on Saturdays!


    ps:'Hidden' as well!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μπαντάνα του Λευτέρη25 Μαΐου 2010 στις 7:38 μ.μ.

    "Την παίζεις, σκουπίζεσαι επιμελώς με χαρτί κουζίνας..."

    Αυτό μάλιστα, είναι μια νορμάλ κίνηση...όχι σαν το μαλάκα που σκουπιζόταν πάνω μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να υποθέσω ότι ο άντρας old school σέρνει τ'αρχίδια του στο πάτωμα απ'την πολύ αντρίλα...και να υποθέσω ότι η γκόμενα φοράει -εκτός από το πασέ πλέον στρινγκ- τις old time classic κόκκινες λουστρινέ 12ποντες γόβες...
    Ακόμα γελάω...

    traudl

    ΑπάντησηΔιαγραφή