25/2/11

The Dirtbombs - Party Store

Μόλις έμαθα ότι ο τυπάς στους Dirtbombs είχε τους Gories! Μαλάκα, έχω εκστασιαστεί... Γουστάρω Crypt Records σε φάση από το Γυμνάσιο που είχα διαβάσει συνέντευξη αυτού που την έχει στο Merlin's Music Box. Τότε που σκότωνα κουνούπια όταν έσπαγα τα σπυριά μου, κι ένα χαμένο στοίχημα σήμαινε επίσκεψη στο τσοντοσινεμά της γειτονιάς και χούφτωμα από γεροανώμαλο... Αααααααχ, αυτά ήταν χρόνια... Τι έλεγα; Α ναι... Τέρμα τσαμπουκάς, στ' αρχίδια μου όλα PUNK attitude... Και οι πιο γάματα μπάντες. Θα μπορούσε να μείνει στην ιστορία μόνο για τα Back from the Grave, αλλά όχι, έπρεπε να κυκλοφορήσει και σημερινά (του τότε σημερινά) πράματα. Και βρήκε τα πιο γαμημένα. Στην αρχή, θυμάμαι, με είχε ξενίσει όλο αυτό, δηλαδή οι χάλια παραγωγές, σε στιγμές όλα αυτά ακουγόταν παράφωνα, άρρυθμα, παραήταν... Δεν ξέρω... Πρόχειρα κάπως... Απλά δεν καταλάβαινα. Ρε, δε γνώριζα καν το όνομα "Billy Childish"... Απαράδεκτος; Το ξέρω... Αλλά είναι από τις φάσεις που εκεί που επιβάλλεις στον εαυτό σου ν' ακούει το ίδιο πράμα ξανά και ξανά (το Cheapo Crypt Sampler συγκεκριμένα) γιατί είναι το τελευταίο Cd που αγόρασες και καινούριο θα πάρεις τον άλλο μήνα, αρχίζεις και την ψάχνεις και, μετά από λίγο η επανάστα σου σκάει σα σκατό στη μούρη... Κάπως έτσι δηλαδή... Μαλάκα, δεν έχει βγει τίποτα τόσο ωμό, τόσο ειλικρινές από τότε. Τουλάχιστον τίποτα δεν έχει "ακουστεί" στ' αυτιά μου έτσι. Ντάξει, ίσως καμιά χαρντκορίλα από Ιαπωνία μεριά, που είναι αγνά τα πράματα εκεί ακόμα. Λοιπόν, στο θέμα μας. Το τελευταίο των Dirtbombs είναι περίεργο. Πολύ περίεργο. Αλλά ρε μαλάκα, ο τύπος είχε τους Gories... Σε φάση θα το ακούω ξανά και ξανά μέχρι να 'χω τα ίδια. Τέλος, δε σηκώνω μαλακίες...      

14 σχόλια:

  1. Δεν το έχω ακούσει ακόμα το Party Store αλλά έχω μεγάλη περιέργεια να το κάνω γιατί πολλά από τα tracks είναι διασκευές σε Detroit techno classics. Detroit to Detroit φάση.

    Cheers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αναλύουμε το θέμα αύριο στο Σπιρτόκουτο, κατά προτίμηση την ώρα που θα παίζει ο Στρέκφους και θα 'ναι "ήσυχα", χεχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενα ep φτανει για να διαλυσει τους οποιοδηποτε Dirtbombs...

    "the you and what army faction - vent" ρε μουνια!!!

    ...καποιοι ξερουν πολλα αλλα δεν μιλανε!...

    ...χεχε!...

    ...τα υπολοιπα ειναι περιττα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα μέηλ δεν έστειλες όμως... Ακόμα περιμένω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ χλιαρό το "Party Store" κι ας ήταν στους Gories ο τύπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μονο κα μονο που αγνοουσες το μεγα-Billy εισαι καταδικασμενος να ακους Blink182 για τρια εικοσιτετραωρα...ετσι για εξιλεωση! μετα βουρ για φροντιστηριο Old school και ριπιτ στα battle of the garages και ολα τα pebbles!!!
    666

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε, μικρός ήμουνα ρε... Γυμνάσιο φάση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κι εγω που πηγα νηπιο το 79 με ποδιά "tseklenis" τι να πω; συγχωρεμενος! (κατι σαν το GG Allin)
    παρεπιπτοντως σε παρακολουθω καιρο, αν και ειμαι κομματακι μακρια απο την πατριδα και ελπιζω να φυγουν ολοι της ηλικιας σου απο εκει... βαστας καλα τη "σημαια του θορυβου"
    τσεκαρε αν θες και το δικο μου blog
    666

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. CULT OF YOUTH - S/T BEST RELEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. best covers ever!
    Kalo savvatokyriako
    http://www.youtube.com/watch?v=OScrghVh15s&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Crypt records, τι λες τώρα!Ξύνεις πληγές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Gories ρε μουνιά!!! Mick Collins τρελή μορφή.

    Παρ' ολα αυτά δε τρελάθηκα με το τελευταίο Dirtbombs... 1000 φορές Horndog Fest/Ultraglide in Black

    ΑπάντησηΔιαγραφή