10/3/10

You Say Party! We Say Die! - XXXX

Ένοχες απολαύσεις... Την κωλογουστάρω αυτή τη μπάντα και ντρέπομαι να το παραδεχτώ... Είναι φλώροι, όσο δεν πάει, καναδοί κι απ' τους χορευταράδες μάλιστα... Η μουσική τους δεν έχει καμία "εγκεφαλική" αξία, καθόλου, μηδέν, ενέργεια, Dance Punk, με έμφαση στο πρώτο... Χοροπηδάω σα μαλάκας δεξιά - αριστερά, δε με νοιάζει, πάρτυ, μόνος για τη φάση μου, γουστάρω, χαίρομαι, το "Lose All Time" του 2007, μαζί με το "Mosaic" των Love Of Diagrams είχανε μετατρέψει το δωμάτιό μου στο σπίτι των γονιών μου, οι οποίοι είχανε την καλοσύνη να με ξαναφιλοξενήσουν εκείνη τη χρονιά για ένα τρίμηνο ανεργίας και κατάθλιψης, σε post punk dancefloor... Και τους έσπαγα τα νεύρα με κάθε δυνατό τρόπο... Έτσι, για το "ευχαριστώ"...
Ο δίσκος κυκλοφόρησε το '09 στον Καναδά, το Φεβρουάριο του '10 στην Αμέρικα και την υπόλοιπη υφήλιο... Κανονικά μιλάμε έτσι; Η πλειοψηφία του ακροατηρίου τον έχει λιώσει ήδη... Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσω να το χώσω στη λίστα μου στο τέλος της χρονιάς; Θα τη βγάλω μέχρι το τέλος της χρονιάς; Έχει σημασία; Όχι, δεν έχει... Το μόνο που θέλω αυτή τη στιγμή είναι να μη σταματήσω να χορεύω μ' αυτό τον κλασσικό αστείο τρόπο μου πάνω στη μουσική αυτών των φλώρων...
Κι η φωνή της τύπισσας που, όταν την τραβάει, θυμίζει αμυδρά αυτή της Siouxsie... Μαλάκα, γαμάει... Σίγουρα είναι περισσότερο attitude παρά ταλέντο, αλλά αφού ο Ροντάρι δεν πιστεύει στην ύπαρξη του δεύτερου γενικά, ποιος είμαι εγώ για να διαφωνήσω; Δε γαμιέται... Έχω και μια ένσταση, βέβαια, σε όλο αυτό... Το μαλλί της, ρε... Γιατί σκατά το γάμησε έτσι;

15 σχόλια:

  1. xlores iliaxtides se meta-astika topia/
    i tyropita mpagiatepse - san na ksynise i myzithra!/
    lismonw ta xronia pou aiwroumoun se monomanies/
    paizontas mono kung-fu master kai sk8 or die.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H μοναδική σου ένσταση έγκειται στην αλλαγή στο μαλλί της Becky; Προσωπικά εκλαμβάνω όλο το ποστ σου ως μία ένσταση του πιο εστέτ εαυτού σου, ο οποίος αντιδρά στο feeling που του δημιουργεί ένας δίσκος, που απορρίπτει εγκεφαλικά.
    Σε παρόμοιες περιπτώσεις, καθώς δε συμφωνώ με την εκτίμησή σου ότι η μουσική YSP!WSD! δεν έχει καμία "εγκεφαλική" αξία, συνηθίζω να λέω στον εστέτ εαυτό μου: "κόψε τις υπεραναλύσεις, σκάσε και νιώσε!"

    Η χρονιά είναι δική σου, η λίστα δική σου, επίσης. Τον "λιώνεις" μέσα στο 2010; Δίσκος του 2010! Ή μήπως βρέθηκες στον Καναδά το 2009; Τότε αλλάζει το πράγμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοίτα, έχω μια τάση να υπεραναλύω πρόσωπα και καταστάσεις δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις βλακωδέστερες των λεπτομερειών... Γουστάρω, με διασκεδάζει αυτό, αλλά με αποτρέπει ταυτόχρονα από το να "νιώσω" απλά. Σαφώς κι έχει σχέση με την ευρύτερη "εστετίστικη" αντιμετώπισή μου στο οτιδήποτε (είμαι εστέτ και αισθάνομαι μόνος τα βράδια), βρήκες κέντρο σ' αυτό.
    Και όσο για το μαλλί της τύπισσας... Το είδες; Το είδες. Θα περιγράψω με τέσσερις μόλις λέξεις τι μου θύμισε:
    1. Ρόδα
    2. Τσάντα
    3. Και
    4. Κοπάνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ. Ειδικά η λέξη "Και" περιγράφει ακριβώς την κουπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. synihtws i forma metraei perissotero apo to periexomeno. an to malli tis einai fola, an foraei mono kai panta flat papoutsia, an vgazei to kremmydi apo to souvlaki.. tote xestika gia ti mousiki tis. moufa tha einai, i klemmeni.
    master/lord/indiefuck... einai avastaxti i monaksia kai i monadikotita mas. mi ta apopairneis ta paidia. den exoun varesei skopia stin paramethwrio tis texnis kai de kseroun apo auta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η πρώτη σκέψη μου, διαβάζοντας το κείμενό σου, ήταν η εξής: "παραλίγο να με πείσεις ότι πληκτρολογούσες το ποστ χορεύοντας (και πόσο κουλ θα ήταν αυτό;!), αλλά η ένσταση-εγκεφαλική αντίστασή σου από την πρώτη γραμμή με οδήγησε αλλού.."

    Δε διαφωνούμε ως προς την κουπ. Ακόμα κι ως προς την αρίθμηση του "ΚΑΙ" συμφωνούμε!

    Είμαστε ομοιοπαθείς, πάσχουμε από την ίδια νεύρωση υπερανάλυσης. Κάτι που μάλλον έχεις καταλάβει.

    Προσέχω όσα λένε οι συνομιλητές μου και χωρίς να μου προτάσσουν το άνευ νοήματος "κοίτα". Σόρι, χτύπησες νεύρο μου.
    Σιχάθηκα το ΤσάκαΤσούκα, την επόμενη κιόλας στιγμή που το σκαρφίστηκα, εξ ου και Τ.Τ..

    Άντε, φιλιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @kapsel
    Ο μοναδικός λόγος ύπαρξης αυτού του μπλογκ είναι για να μπορέσω μια φορά να χώσω την ατακάρα σου "εμείς οι εστέτ, αισθανόμαστε μόνοι τα βράδια"... Απλά.

    @Τ.Τ.
    Αν έγραφα για το "Lose all time", θα έπεφτες μέσα με την πρώτη σκέψη σου, αυτό, όσο και να με ξεσήκωσε, η κουπ κουνουπίδι με ισοπέδωσε... Τι να πω... Είμαι ρηχός άνθρωπος...
    Η υπερανάλυση γαμάει ρε, κάνει καλούς bloggers... Για σκέψου το...

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φίλε μου ωραιότατος δίσκος,το μαλλί στα αρχίδια μου,και με κουπ-δημιουργία του Vidal Sassoon δε θα μου έλεγε(και πάλι)τίποτα ως γκόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kαλά, σοβαρά τωρα υπάρχει άλλος Έλλην που θαυμάζει Love of Diagrams????Υπάρχει Έλλην που πιστεύει ότι το Mosaic είναι ο καλύτερος δίσκος του 2007????Υπάρχει και είναι εκεί έξω????Με ακούει κανείς γαμώ το στανιό?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπάρχει και είναι απολύτως ξενερωμένος που δεν έχει βρει ΠΟΥΘΕΝΑ το καινούριο τους... Εσείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για το περυσινό καινούριο τους;Nowhere forever;Ή βγάζουν και άλλο φέτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eννοάς το Nowhere Forever ε?Mάλλον γι'αυτό το ονομάσανε κι έτσι...Για αγορά δε ξέρω αλλά στο νετ κάτι παίζει...τσίμπα το!

    http://rapidshare.com/files/270777675/Love_Of_Diagrams_-_Nowhere_Forever_.rar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό εννοούσα... Συγκινητικό το ενδιαφέρον, ομολογώ... Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή