12/3/10

Intelligence - Fake Surfers

Το κόλλημα μου με τους A-Frames είναι γνωστό... Οι Intelligence είναι το project του ντράμμερ τους. Ναι. Λέει κάτι αυτό; Ναι ρε, μαλάκα, λέει. Γαμημένα άψογο Post Punk, πουτάνα όλα, αναμιγνύουν κάμποσα genres, για τη φάση, έτσι, κιθάρες. Γαμώ.
Τον έχασα αυτό το δίσκο το 2009. Θα ήταν σίγουρα στη "λίστα"... Μαλάκα, έχω αρχίσει και σκέφτομαι με βάση τη "λίστα"... Έχω ενοχές για όσα ξέφυγαν, ενώ άξιζαν, πρέπει να είμαι προσεκτικός να μη λείψει τίποτα φέτος. 
Ρε, δε βγαίνει καλό twee τελευταία κι αντί ν' αρχίσω να γράφω για τους Heavenly, ξανάπεσα στα σκλερά... Καλά όχι τίποτα μεταλλιές, αλλά να, το "μπάσο" οργώνει, τα ντραμς είναι σε φάση tribal, πάρ' τα κατάσταση, κιθάρες απ' το διάολο, γάματα, keyboards γι' αυτό το έξτρα '80s feeling, δεν ξέρω ρε, άλλη μια μπάντα - προκατάληψη, δεν ξέρω, δε σηκώνω κουβέντα ΚΑΙ για δαύτους... Δισκάρα... Ένα κολασμένο ημίωρο... Σα να σκας στο CBGB's ζωσμένος εκρηκτικά, να κοιτάς τους γύρω και, μετά το τέλος του live, να την κάνεις, χαρούμενος για λογαριασμό των υπολοίπων παρευρισκομένων που, σε φάση, είναι ακόμα ζωντανοί επειδή εσύ το γούσταρες, επειδή την κρίσιμη στιγμή, αποφάσισες να τους αφήσεις...

2 σχόλια:

  1. αυτό το είχες κατεβάσει;
    http://rapidshare.com/files/49021414/digger___the_pussycats_-_young_tight___alright.zip

    η φάση είναι r'n'r, κιθάρα-ντραμς και άπειρες μπύρες:
    http://www.youtube.com/watch?v=jJJbO3kj0m0

    you can thank me later :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή