26/6/10

Gin Soaked Boy...

Ξύπνησα με πονοκέφαλο... Σηκώθηκα αργά απ' τον καναπέ. Το μάτι μου έπεσε με τη μία στο μπουκάλι, είχε ακόμα λίγο στον πάτο, αλλά το τόνικ είχε τελειώσει από χτες. Παραδόξως το θυμόμουν.
Στα πατώματα κείτονταν κάμποσοι "φίλοι"... Απ' ότι φάνηκε και χτες βράδυ γλένταγαν τα φράγκα μου. Η φούσκα μου κόντευε να σπάσει. Πονούσα, αλλά ταυτόχρονα οποιαδήποτε μορφή κίνησης προς οπουδήποτε φάνταζε άθλος. Το ανοιχτό στόμα ενός απ' τους άχρηστους μου φάνηκε αρκετά πρόθυμο να δεχτεί την ανακούφισή μου. Χαμογέλασα με κακία και κατευθύνθηκα ανόρεχτα προς την τουαλέτα...
Αφού την έκανα μουνί προσπαθώντας με μεγάλη αποτυχία να στοχεύσω, βγήκα και πήγα προς την κουζίνα. Σήκωσα το παρατημένο πακέτο μου με τα Gauloises και άναψα ένα από τα τέσσερα που είχαν απομείνει, όσο ζεσταινόταν το νερό για τον καφέ.
Κάθησα ανάμεσα στα πτώματα και ρούφηξα την πρώτη γουλιά. Άναψα ακόμα ένα τσιγάρο. Τα ολολιπόθυμα θηλαστικά δε φαινόταν να ενοχλούνται. Στ' αρχίδια μου κιόλας... Ήπια λίγο καφέ ακόμα.  Μου 'ρθε να ξεράσω. Το αγνόησα.
Σκέφτηκα να βάλω καμιά μουσική, μπας και ξυπνήσουν τα μοσχάρια, αλλά τελικά με βόλευε η κατάστασή τους. Παράτησα τον καφέ, αηδία ήταν άλλωστε, στράγγιξα το μπουκάλι και στρώθηκα στη δουλειά.
Μετέφερα μία απ' τις γκόμενες μακρυά απ' τον καναπέ. Έκανε κάτι περίεργους ήχους, παρόλα αυτά δεν ξύπναγε με τίποτα. Τι στον πούτσο είχανε κατεβάσει το προηγούμενο βράδυ, δεν έμαθα ποτέ... Αν και μπορούσα να υποψιαστώ απ' τα υπολείμματα στα ποτήρια και τα τασάκια... Την έστησα στα τέσσερα, κάτι που επίσης δε φάνηκε να την ενοχλεί και πολύ. Αφού την απάλλαξα από το κάτω μέρος της ενδυμασίας της, άρπαξα έναν από τους μαλάκες. Το έτρωγε όλο το φαΐ του το υπέρβαρο αρχίδι, μου 'φυγε η μέση για να τον μετακινήσω. Τον έστησα από πίσω της, επίσης γυμνό απ' τη μέση και κάτω. Στο χέρι του έβαλα μια πλαστική πούτσα που φύλαγα για ειδικές περιπτώσεις.
Έπιασα τη δεύτερη γκόμενα και τη γύρισα ανάσκελα. Ακολουθώντας τη γνωστή διαδικασία έβαλα ένα τυπά από πάνω της. Κάτι δε μου καθόταν καλά. Σήκωσα τα πόδια της και τα στήριξα στους ώμους του. Ναι, κάπως καλύτερα. Και τότε μου 'σκασε. Το νεο-τοποθετηθέν ζεύγος το προηγούμενο βράδυ, μού είχε συστηθεί και, σε φάση, ήταν αδέρφια. Έπνιξα με το χέρι μου το δυνατότερο ίσως γέλιο της ζωής μου. Δεν ήθελα να ξυπνήσουν ακόμα. Αλλά όχι, παραήταν γαμημένο σα σκέψη ακόμα και για τα δικά μου δεδομένα... Ακούμπησα στην άκρη τον τύπο και στη θέση του έβαλα αυτόν που μας σύστησε. Τον κολλητό του.
Είχα ξεμείνει με τρεις αντράκλες... Κατέβασα τα βρακιά του ενός και έβαλα το κεφάλι του άλλου στην κοιλιά του. Χαμηλά. Μαγική σκηνή. Το μόνο που έλειπε για να ολοκληρωθεί το έργο μου ήταν μια μεγαλοπρεπέστατη πρωινή στύση. Μπορούσα να περιμένω...
Ο αδερφός της τύπισσας τώρα... Περίσσευε... Τι σκατά θα τον έκανα αυτόν... Εντάξει, δεν είχα καμία όρεξη να γίνω μέρος του έργου τέχνης που ετοίμασα, άρα η απόφαση ήταν γρήγορη και η προφανής... Σήκωσα το πάνω μέρος του παντελονιού του, έχωσα το χέρι του μέσα κι έσπρωξα το κεφάλι του προς τα κάτω. Δε γαμιέται. Ο αυνανισμός ποτέ δεν ήταν το φόρτε μου εξάλλου...
Κάθησα για λίγο όρθιος θαυμάζοντας το έργο μου. Αν τραβούσα φωτογραφίες; Όχι, ήθελα να είναι performance της μίας φοράς...
Μετά από λίγο άραξα πάλι στον καναπέ, άναψα ακόμα ένα Gauloises, έβαλα μουσική και περίμενα να ξυπνήσουν...

14 σχόλια:

  1. Oso perimenes na ksypnhsoun hthela na hksera ti mousikh akouges vre Indiefuck.Megalh periegeia pou elpizw na mh me skotwsei.Oso gia to skhniko thymizei pinaka ths anagennhshs ws pros thn mazikothta twn proswpwn kai thn apeikonish ths kinhshs,skepsou to kai me ta analoga xrwmata...ARIsTOurgHma o pinakas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Big Black, Foetus, Liquid Liquid και "Δημοσίευση" πάτησα στους Pussy Galore... Thanx ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Den me skotwses kati tetoio perimena.Mpravo den epesa eksw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....και "Δημοσίευση" πάτησα στους Pussy Galore...
    haha.kalo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Μπαντάνα του Λευτέρη27 Ιουνίου 2010 στις 9:21 π.μ.

    Όλα ωραία και καλά...
    Γιατί έπρεπε όμως να με βάλεις πάνω στη μαλλούρα του λιγδιάρη?
    Νταξ, είχα πιεί λίγο παραπάνω

    Χάθηκε ένας καράφλας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. heavy eurotrip.arrostia. alla pao stoixhma oti dn to ekteleses tlk.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανάθεμά σε, μου θύμισες το πάρτυ γενεθλίων μου οταν έκλεισα τα 12...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "..Είχε περάσει πάνω από ένα τέταρτο με τη μουσική να ακούγεται στα όρια τού ανεκτού για τους συνοίκους της οικοδομής και τα μοσχάρια να παραμένουν ατάραχα... Είχα αρχίσει να βαριέμαι λίγο, όταν, με το που έσκασαν οι Liquid Liquid, ο υπέρβαρος φίλος, μέσα στη αδιατάρακτη νάρκη του, άρχισε να παράγει κάτι θορύβους, οι οποίοι, μαλάκα, δεν έμοιαζαν με ροχαλητό, σφυρίγματα φάση, θαρρείς βγαλμένα από τα σωθικά του, ικανά να μου κεντρίσουν την προσοχή. Πώς το έκανε ο πούστης, πώς έβγαζε αυτόν τον ήχο;! Βάλθηκα να τον παρακολουθώ, σκεπτόμενος ότι ανάλογα ηχητικά γαρνιρίσματα θα ταίριαζαν ιδανικά σε ένα τρακ, που, για καιρό, παιδεύαμε με την μπάντα μου. Καλλιτεχνική διαστροφή, γάμα τα, ίδιον γνήσιου καλλιτέχνη, στάααανταρ! Την απορρόφησή μου στους ήχους του χοντρού, διέκοψε ο ήχος της εξώπορτας, που έκλεισε πίσω της, κι η φωνή της από το διάδρομο, καθώς κατευθυνόταν προς τη σαλοκουζίνα, όπου κειτόταν το αναγεννησιακό σύμπλεγμα σωμάτων.. -"Ήρθα λίγο αργότερα από ό,τι είχαμε πει, σκέφτηκα να περάσω από το σουπερμάρκετ να σου αγοράσω κάποια πράγματα. Έχεις αδυνατίσει τελευταία.. και χαμήλωσε λίγο τη μουσική, δε σκέφτεσαι τους..." Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη φράση της, δεν πρόλαβα να αντιδράσω, να τη σταματήσω, είχε, στο μεταξύ, βρεθεί αντιμέτωπη με ..το έργο μου..! Το βλέμμα της άδειασε, γύρισε και με κοίταξε, διέκρινα τη γνώριμη φλέβα της στο δεξιό τμήμα του μετώπου της να διαγράφεται, ένδειξη ταραχής, ενώ ταυτόχρονα ένιωσα να "χτυπάει" και να διαγράφεται, στο ίδιο ακριβώς σημείο του δικού μου μετώπου, φλέβα φτυστή με τη δική της αποτέλεσμα του θαυμαστού μηχανισμού που καλείται κληρονομικότητα.. Μαλάκααα, πες μου, πώς εξηγείς στη μητέρα σου ότι έγινε κοινωνός του πιο προχώ indie art project των τελευταίων ετών, πώωωωςςς;!.."

    [Ελπίζω, φίλε, να μη σε ενόχλησε που "έπαιξα" με το κείμενό σου. Απάλευτες Δεύτερες, απάλευτης πλήξης στο γραφείο, με καταλαβαίνεις, φαντάζομαι...]
    :)))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάθε αλλο... Ήταν ό,τι πιο κολακευτικό μου 'χουν γράψει ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. +30 comic nerd hit points για τη φωτό απ' το Black Hole...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γάμησε λέμε..(και black hole τρελό fucked up κομικ.αγαπαμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή