27/1/10

Γκόμενες...

Τελευταία μου υπέδειξαν ότι γράφω σαν κακιασμένη αδερφή... Αν και η σεξουαλική μου ταυτότητα είναι υπό αίρεση, καθημερινά μάλιστα, δεν πολυσυμμερίζομαι την εν λόγω άποψη, όχι γιατί έχει να κάνει με τα "γούστα" μου, γενικά, ή επειδή θα έπρεπε να προσβληθώ (χέστηκα για να είμαι ακριβής), αλλά επειδή με ενοχλεί το "κακιασμένη"... Δεν παίζει απλά.
Έχω κατηγορηθεί και για μισογυνισμό. Η πιο μεγάλη μαλακία που μου έχει αποδοθεί. Η λέξη "μίσος" με ξενερώνει. Αν και το κείμενο που ακολουθεί δεν παίζει να αναιρέσει αυτή την άποψη που επικρατεί στα κεφάλια ηλιθίων.
Και το τυπικά λαϊκίστικο "ψωνάρα" έχει ακουστεί μερικές φορές... Οι κρίσεις μεγαλομανίας μου είναι αυτοσαρκασμός και τίποτα παραπάνω, ξεκολλήστε.


Μου 'χουνε πει, τέλος, ότι γράφω σα να είμαι μονίμως σε στύση. Δεν απέχει και πολύ απ' την αλήθεια, όχι μόνο γιατί γουστάρω, αλλά γιατί έχω πιάσει τον εαυτό μου να καυλώνει όταν φαντάζομαι τα μούτρα σας, όσο διαβάζετε αυτές τις γραμμές...
Γιατί αναφέρω τα παραπάνω, όταν ο τίτλος του κειμένου είναι "γκόμενες" συνοδεία αποσιωπητικών; Διότι, προφανώς, όλα τα παραπάνω, μου τα απέδωσαν αναγνώστριες... Βεβαίως...

Τι παίζει τώρα... Από την αρχή της μαλακίας που ευγενικά αποκαλώ "το blog μου" μια σημαντική μερίδα διαταραγμένων προσωπικοτήτων έκανε αξιογάμητες προσπάθειες να χωθεί στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μου. Συγκινητικό. Τουλάχιστον. Και από τα δύο φύλα. Με ποικίλους τρόπους. Άλλοτε επιθετικά, άλλοτε ευγενικά. Φαντάζομαι έχει καταστεί σαφές ότι δεν ανέχομαι, φίλους και μη, να χέζουν σπίτι μου, και οι της επίθεσης πήρανε τον πούλο με συνοπτικές διαδικασίες και στα τσακίδια. Ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι για να καταλήξουν να ρουφάνε τον πούτσο του άντρα των ονείρων τους, σε μερικές περιπτώσεις θα πρέπει να του δώσουν και κανα φιλάκι στο στόμα πρώτα.

Έχοντας ξεκαθαρίσει αυτό, θεωρώ ότι ταυτόχρονα καθόρισα τον τρόπο προσέγγισής μου από 'δω και στο εξής. Όπως, εύστοχα μου 'χουν επισημάνει πρόσφατα, σκέφτομαι σα γκόμενα. Παραμυθιάστε με, λοιπόν.
Γκόμενες... Ρε μαλάκα, θα μπορούσα να αραδιάσω ένα κατεβατό για το πόσο δεν καταλαβαίνω τη φάση τους, πόσο από άλλο πλανήτη είναι, εκατοντάδες βαρετά κλισέ, γάμησέ τα, δεν υπάρχει κανένα νόημα, ένα σωρό βλάκες το έχουνε κάνει πριν από μένα και, δεν μπορώ να πω, ψήνομαι τρελά να χαρίσω στον λιγότερο προικισμένο κόσμο την υπερπολύτιμη άποψή μου για το γυναικείο φύλο, αλλά δεν τη χρειάζεται κιόλας, δεν είμαι ούτε κατά διάνοια ειδικός, άλλωστε, γι' αυτό δε θα μπω στον κόπο.
Ποιος ο λόγος του ευφάνταστου τίτλου του άρθρου, λοιπόν; Άντε ντε. Δεν είναι ότι μ' έχουν ισοπεδώσει κιόλας οι απόψεις που μου 'χουν σερβίρει οι εκπρόσωποι του άλλου φύλου για 'μένα. Χέστηκα, βασικά. Απλά ήταν εκεί και τώρα τις μάζεψα και τις σερβίρω. Χμμμ... Ίσως το ότι ήταν εκεί τόσο καιρό. Δεν το περίμενα. Να έχουν σχηματιστεί "απόψεις" για το άτομό μου. Κρίνοντας μόνο από το πως γράφω... Για τη σεξουαλική μου ταυτότητα, το πως σκέφτομαι, την οποιαδήποτε πολιτική μου θέση, μαλάκα, ποιος ο λόγος;
Νταξ, μια άλλη αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο άρθρο είναι και κάτι σαν "παραγγελιά"... Μόνο που άλλα ζήτησε η Avant, άλλα έλαβε... Δεν είναι καν το αριστούργημα πάνω στις σχέσεις των δύο φύλων που περίμενε, φαντάζομαι... Δε μου βγαίνει να κάθομαι να σχολιάζω την ύπαρξη του καλύτερου μισού του πλανήτη... Καλύτερα να γράφω για μένα... Το άτομο με το οποίο περνάω ώρες ατελείωτες αναλύοντας... Σε φάση "μα καλά, πόσο γαμάτος παίζει να είμαι πια; Όχι πες"...
Εν κατακλείδει, σκέφτομαι σα γκόμενα... Παίζει δηλαδή, αυτό που χρειάζομαι στ' αλήθεια να είναι αυτό που αποζητά η μέση γκόμενα. Ένα ευμεγέθες πέος. Ωχ, τι είναι αυτό ανάμεσα στα πόδια μου;


Cheers...

7 σχόλια:

  1. Κάποιοι από αυτούς τους χαρακτηρισμούς υπόθηκαν από μη αναγνώστριες τότε...Βασίστηκαν στα λόγια (από μέθη???)κάποιου ....fuck... τύπου. Ε, ο τύπος ήταν υπερβολικός. Προφανώς και τα "γράφει" καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μέθη έφυγε, το "κακιασμένη" έμεινε, δεν επιστρέφεται, συνεπώς αξιοποιείται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε σε γνωρίζω. Σε διαβάζω αρκετό καιρό, γιατί το μουσικό αισθητήριό σου συμπίπτει πολύ με το δικό μου.
    Μην αυτοακυρώνεσαι με τέτοια ποστ (βλ. και "He thought of cars"). Έχω σιχαθεί να παρακολουθώ (αξιόλογους) ανθρώπους να αυτοακυρώνονται. Στο κάτω–κάτω, δώσε την ευχαρίστηση στους αναγνώστες σου να σε ακυρώσουν αυτοί για τους δικούς τους λόγους, μην το κάνεις μόνος σου.
    Αν το ιστολόγιό σου χάσει το θεματικό του χαρακτήρα και γίνει προσωπικό, θα σταματήσω να το παρακολουθώ.
    Ψιλά γράμματα: κάποιες φορές, με τις λίγες κι ασήμαντες ανορθογραφίες σου, τα είδη, μεγέθη και χρώματα γραμματοσειράς, που επιλέγεις, πραγματικά μου δυσκολεύεις την ανάγνωση.:)

    Φιλικά

    Τσάκα Τσούκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρχικά, πρέπει να σου πω, ότι μισώ την προστακτική. Αν έχεις σκοπό να ξαναγράψεις κάτι, θα προτιμούσα να μην τη χρησιμοποιήσεις...
    Συνεχίζοντας,αν διάβαζες απ' την αρχή, θα ήξερες ότι αυτό το μπλογκ, δεν έχει να κάνει και τόσο με τη μουσική, όσο μ' εμένα. Επειδή αυτή με τη σειρά της, τρώει αρκετό από τον προσωπικό μου χρόνο, σα γκόμενα, φίλος, ο ταρίφας που με πάει κομμάτια στο σπίτι, γράφω και γι' αυτή... Κοινώς, ο θεματικός χαρακτήρας του ιστολογίου μου είναι τα προσωπικά μου.

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε σε γνωρίζω. Σε διαβάζω αρκετό καιρό, γιατί τα προσωπικά σου συμπίπτουν πολύ με τα δικά μου.
    Μην μας καυλώνεις με τέτοια ποστ (βλ. και "He thought of cars"). Έχω σιχαθεί να παρακολουθώ (αξιόλογους) ανθρώπους να με καυλώνουν. Στο κάτω–κάτω, δώσε την ευχαρίστηση στους αναγνώστες σου να καυλώσουν αυτοί για τους δικούς τους λόγους, μην μας το κάνεις μόνος σου.
    Αν το ιστολόγιό σου χάσει το θεματικό του χαρακτήρα και γίνει μουσικό, θα σταματήσω να το παρακολουθώ.
    Ψιλά γράμματα: κάποιες φορές, με τις λίγες κι ασήμαντες ανορθογραφίες σου, τα είδη, μεγέθη και χρώματα γραμματοσειράς, που επιλέγεις, πραγματικά μου διευκολύνεις την καύλα.:)

    ερωτικά

    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γαμηστερότατο interaction, Κ! Χειροκροτήματα και επευφημίες σε σένα!

    indiefuck, διευκρινιστικά κι ως εκ περισσού: Λυπάμαι που τσίτωσες με την προστακτική. Αντιλαμβάνομαι την ενόχλησή σου, επειδή την αντιπαθώ εξίσου. Θα κατάλαβες, όμως, ότι το ύφος μου κάθε άλλο παρά επιτακτικό ήταν. Περίμενα, για να ακριβολογώ ήθελα, καθώς περισσότερες πιθανότητες έδινα στο να μην μπεις καν στη διαδικασία να αντισχολιάσεις, να εστιάσεις σε άλλο σημείο του κόμμεντ μου. Και ίσως γ' αυτό να επέλεξα να χρησιμοποιήσω προστατική. Ακόμα, όμως, κι αν έτρεπα την προστακτική σε υποτακτική, εσύ πάλι θα προσπερνούσες το συγκριμένο σημείο.

    7997ο τσάκα τσούκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή