22/7/10

Women - Public Strain

Δεν μπορώ να βγάλω άκρη... Ειλικρινά. Δεν ξέρω αν φταίει το καλοκαίρι, ή οτιδήποτε, μάλλον αυτό φταίει, ας μη γελιόμαστε, αδυνατώ να εντρυφήσω, να μελετήσω ένα "δύσκολο" έργο... Τα θέλω απλά. Ακόμα κι αν ακούω εμφανέστατες επιρροές από Sonic Youth, Sebadoh, όλο το Lo - Fi συρφετό με σεβαστές δόσεις No Wave που λατρεύω, και πάλι όμως... Και κόσμο έχω ρωτήσει σε φάση, να με κατευθύνει, εκεί έχω φτάσει...
Μου τη σπάει να κάνω λάθος, μου συμβαίνει συχνά, γι' αυτό, η εύκολη λύση είναι η απόρριψη, η "Χέστηκα" προσέγγιση σε οποιοδήποτε θέμα... Ναι, μου είναι ασύλληπτα εύκολο να αδιαφορώ, το πιο γελοίο πράγμα στον κόσμο, απλά "κλειδώνω" απέξω τους πάντες και τα πάντα και συνεχίζω να υπάρχω στην cool as fuck τερατοκατάστασή μου. Σιγά πια.
Η εύκολη προσέγγιση, ή μάλλον η Indiefuck προσέγγιση στο τελευταίο πόνημα των Women, θα ήταν να το αγνοήσω εντελώς, στα αζήτητα θα καταλήξει άλλωστε, και να γράψω για γυναίκες γενικά, το 'χω κάνει στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία. Αλλά αδυνατώ να ανταπεξέλθω και σ' ένα από τα πιο αγαπημένα θέματά μου. Βαριέμαι ν' ασχοληθώ. 
Βέβαια, υπάρχει και η απολύτως γαμάτη επιλογή να γράψω για άντρες. Σε φάση η μπάντα λέγεται "γυναίκες" εγώ θα γράψω για άντρες, γιατί είμαι ο πιο γαμάτος, νταξ; Μαλάκα, βαριέμαι και αυτό να κάνω, οι άντρες είναι το πιο βαρετό φύλο του πλανήτη, ρε πούστη, εκεί έχω καταλήξει και οι περισσότεροι είναι μαλάκες... Ή βλάκες. Ή ατάλαντοι. Ή πέφτουλες. Ή λιγούρια. Ή γουστάρουν Mars Volta. Ή Radiohead. Ή κυκλοφορούνε Εξάρχεια με σαγιονάρα και καλογυαλισμένο νύχι. Ή όλα τα παραπάνω. Για τον πούτσο τελείως.
Ναι...
Για να δούμε... Για το δίσκο κάτι έγραψα... Για γκόμενες κάτι έγραψα... Για ελαχιστόπουτσα ζώα έγραψα... Ναι... Νταξ... "Δημοσίευση Ανάρτησης" 

Κλικ     

7 σχόλια:

  1. mono kai mono pou egrapses gia WOMEN mou arkei!
    I proteleutaia paragrafos leei polla gia tin poiotita tou suggarfea autou tous blog!

    well done once again
    ...asxeta an ekana 10 ores na grapso me auto to germaniko keyboard!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επίσης,ενδεικτικό της ποιότητας όχι του indiefuck αλλά του ανθρώπου,στον οποίο ανήκει αυτό το μπλογκ,ήταν ένα αλήστου μνήμης post του για γκόμενες(Γκόμενες- Chapter 1).
    πράγματι,είχες γράψει για γυναίκες(και όχι μόνο με για γυναίκες)με μεγάλη επιτυχία σε εκείνο το παλιό ποστ σου,το οποίο όμως δεν μπορώ να βρω στο αρχείο του blog σου. υποθέτω ότι το διέγραψες,γεγονός που ίσως σημαίνει ότι από τότε εξελίχθηκες ως άνθρωπος... ίσως και όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπαααααααα... Εκεί είναι ακόμα... Στέκαρε στα "προσέγγιση στο τίποτα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εννοείται πως δεν αναφέρομαι σε αυτό http://killingindiemusic.blogspot.com/2010/01/blog-post.html,αλλά σε ένα παλιότερο post, με τίτλο "Γκόμενες-Chapter 1",για έναν κολλητό σου Χ και τη φίλη του,για να ακριβολογώ και να μην παραποιώ τα γραφτά σου,εκείνη την "κακάσχημη τύπισσα",την "αλλήθωρη",το "ζώο",το "μπάζο".αναφέρομαι σε εκείνη την ωδή στον σεξισμό,τη μικρότητα και τη μικροπρέπεια μέσα από τη στρέβλωση εννοιών όπως αυτές του μικροαστισμού και της μονογαμίας.είχες βάλει και σχετική φωτογραφιάρα μπάζου.θυμήθηκες τώρα;καταπώς φαίνεται,διέγραψες το επίμαχο post και από την μνήμη σου,όχι μόνο από το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοίτα, το κακό χιούμορ απέχει χιλιόμετρα απ' το σεξισμό. Μπορείς να με κατηγορήσεις για το πρώτο. Για το δεύτερο όχι. ένα μαλακομπλογκ διαβάζεις, δε με ξέρεις κι από χτες. Το εν λόγω ποστ το διέγραψα όντως, απλά και μόνο γιατί η συγκεκριμένη φάση της ζωής μου διαγράφηκε επίσης και δεν ήθελα να μου τη θυμίζει τίποτα, σε περίπτωση που σ' ενδιαφέρει. Η γκόμενα μου την έσπαγε στην τελική, όχι το σύνολο των γυναικών. Αλλά οι γενικεύσεις είναι ευκολάκι και εγγύηση στο να κάνουν τον εκάστοτε "συνομιλητή" σου να αισθανθεί σκατά με την πάρτη του. Αλλά μόνο για λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. περίμενα κάτι πιο έξυπνο τουλάχιστον από την επίκληση/επίφαση του χιούμορ,έστω και κακού. το συγκεκριμένο post δεν είχε χιουμοριστική χροιά.ίσως μια παραδοχή ότι ήταν μια ατυχής στιγμή,σε φαση,"ήθελα,ρε συ,ο μαλάκας να 'ρχόταν μαζί μου στη συναυλία,γιατι,ξέρεις, μωρέ,στη φιλιά,ιδίως με κολλητούς,κάποιες φορές υπάρχει περισσότερη μαλακισμένη κτητικότητα από ό,τι και με τις γκόμενες ακόμα,ήθελα να 'ρθει μαζί μου και να μην έφευγε τριήμερο με την αλλήθωρη".

    οι γενικεύσεις είναι εξ ορισμού άκυρες,γι αυτό και ΔΕ γενίκευσα αλλά μίλησα επί του συγκεκριμένου και δεν αναφέρθηκα μόνο σε σεξισμό,άλλο αν εσύ εστίασες σε αυτό. εξάλλου,το σεξιστικό στοιχείο είναι το πιο ανώδυνο συμπέρασμα στο οποίο θα κατέληγε ο οποιοσδήποτε αναγνώστης εκείνου του post για την προσωπικότητα του γράφοντος.
    δεν ξέρω αν οι γενικεύσεις είναι,επιπρόσθετα, το ευκολάκι και η εγγύηση στο να κάνουν τον εκάστοτε "συνομιλητή"(γιατί έβαλες το συνομιλητή σε εισαγωγικά;)να αισθανθεί άσχημα (δεν είχα τέτοια πρόθεση κι ούτε θα αναφερόμουν σε λεπτομέρειες του συγκεκριμένου post αν αρχικά δεν έκανες τον κινέζο),έστω και μόνο για λίγο(και ξανά προς τη δόξα τραβά!),πάντως αν συνέβη το τελευταίο, σημαίνει,τις περισσότερες φορές τουλάχιστον, ότι ο έτερος συνομιλητής βρήκε κέντρο!

    προφανώς και δε με ενδιαφέρει,έχεις στήσει μία από τις πιο κουλ και αγαπητές προσωπικότητες της ελληνικής μπλογκόσφαιρας, και μας κακοφαίνεται όταν την "ασχημαίνεις"...

    δημοσιεύεις τόσο καιρό και εμφανίζεσαι να αγνοείς τη δυνατότητα που έχει ένας αναγνώστης να εντοπίζει στοιχεία του χαρακτήρα μας μέσα από τα γραφόμενά μας. είναι πραγματικά απίστευτο το τι μπορεί ένας τρίτος, με ουδέτερη ματιά, να εντοπίσει στα γραπτά μας και μιλάω εκ πείρας ως προς το τελευταίο. επίσης εμφανίζεσαι να μην έχεις συμφιλιωθεί με την έκθεση που συνεπάγεται το να δημοσιεύεις και το εκάστοτε feedback που προσλαμβάνεις..
    Μέχρι την επόμενη συνεδρία μας(αστειεύομαι), θα σου συνιστούσα να κοιτάζεσαι πιο συχνά και με περισσότερο θάρρος στον καθρέφτη,και δεν εννοώ για να θαυμάζεις την απόκοσμη ομορφιά σου...

    φίλουουουρες

    (παρελειψες να αναφλερειςτην αποτριχωμένη γάμπα.σαγιονάρα και αποτριχωμένη γάμπα.σήμερα,είναι πιο εύκολο να πετύχεις γυναίκα με τρίχα στα πόδια από ό,τι άντρα. γάμησέ τα..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η επόμενη συνεδρία σου καλό θα ήταν να είναι με κανα ψυχίατρο. Άντε γαμήσου τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή