15/9/09

The Drums - The Drums EP

Υπάρχουν κάποιοι ποπ δίσκοι που σ' αρπάζουν απ' τ' αρχίδια και σε κάνουν να χοροπηδάς από τον πόνο καθώς σε στροβιλίζουν γύρω τους... Αυτό το ΕΡ ακριβώς αυτό μου 'κανε... Πόνος, χορός... Απόλαυση... Τελείως βλαμμένο, χαζοχαρούμενο, πανηλίθιο και ταυτόχρονα πανέξυπνο... ΕΡ της χρονιάς με τόση ευκολία... Όλο το χειμώνα αυτό θα χορεύετε (-ουμε, whatever)... Σίγουρα... Είναι απολύτως αναπόφευκτο...
Έχω την εντύπωση ότι ξεκίνησα αυτό το μαλακισμένο μπλογκ για να γράψω γι' αυτό το δίσκο...
8 αλάνθαστοι ποπ ύμνοι για το τίποτα και για όλα... Ακριβώς ό,τι ήθελα ν' ακούσω τώρα που μπαίνει (μπήκε) το φθινόπωρο... Beach Boys, New Wave beats και πληκτροφόρα, χάος, καλοκαίρι με βροχές, έμπνευση, τέχνη που σε αναγκάζει να χορέψεις... Μέχρι ευνουχισμού... Brooklyn Zoo... Αυτό ακριβώς...

14 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να πω πως με πέθανε.Θα σου πω άλλη φορά αν θα νιώσω το άκουσα μόνο μια φορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δε σ' έπιασε με την 1η δεν το κόβω να σου κάνει κάτι τη δεύτερη... Ρε συ, μήπως ακούς Radiohead όταν δεν κοιτάει κανείς; Ή ακόμα χειρότερα MUSE????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξερνάω με τους ραδιοκέφαλους και οι μιουζ ήταν έκπληξη όταν τους είδα λάιβ . Ομολογώ πως μέχρι τότε τους μισούσα όμως τώρα πια δεν τους μισώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όχι, όχι μιουουουουζζζζζζ! Ένυθινγκ μπατ μιουουουουουΖΖΖΖΖΖΖΖ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποτέ δε το κατάλαβα αυτό με τους Ρέηντιοχεντ.

    Τα σπάει γενικά που αν μια μπάντα γίνεται μέηνστρημ (οπως λενε και στο last.fm δεν υπάρχει γκρουπ που να μην εχει στα τοπ πλέηζ Ρέηντιοχεντ) μια μερίδα κόσμου τους βγάζει ξεπουλημένους, άμπαλους κλπ.

    Λοιπον ειτε το θέλετε ειτε οχι, αντικειμενικα οι Ρέηντιοχεντ ειναι μπαντάρα (κι ας ειχαν βγάλει μονο το Οκεη Κομπιούτερ).

    Τώρα σύγκριση Μιούζ - Ρέηντιοχεντ μονο γέλια μπορεί να προκαλέσει... Εντάξει καλή φάση προγκ/στέηντιουμ ροκ πομπώδες να γουστάρουμε στο αμάξι ή με παρέα έξω αλλα ως εκει.

    Το Ρεζίστανς ειναι ευχάριστος δίσκος πάντως, αν μπορέσεις να προσπεράσεις τους στίχους και την υπερβολικά (ακόμα και για Μιούζ) μπαρόκ αισθητική. Λάικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν κολλάμε στις μουσικές , διαχωρίζουμε το γαμάτο , το καύλα , το απλά πίνω καφέ ή ποτάκι σε μαγαζί και γουστάρω και γελάω . Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε πράγματα άσχετα μεταξύ τους . Ιντιφάκ εγώ δεν επέλεξα καμμία άπό τις καλές κατηγορίες για τους μιουζζζ απλά δεν ντρέπομαι να πω ότι δεν τους σιχαίνομαι πια . Σόουλ συμφωνώ σε όλα αλλά εξακολουθώ να σιχαίνομαι τους Ρέηντιοχεντ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι, όχι, όχι... Οι Radiohead είναι αυτοί που είναι... Δεν είναι ότι έγιναν μέηνστρημ και ξενέρωσα... Δε μ' άρεσαν ποτέ...

    Δεν πιστεύω στο "αντικειμενικό" γενικά, δεν το χρησιμοποιώ, δεν έχει "πλάκα". Δεν μπορώ να δεχτώ κάτι ως δεδομένο επειδή "αντικειμενικά" έχει ως έχει, τεσπά.

    Και ακόμα και το "αντικειμενικό" καταντάει "υποκειμενικό" αν και όταν βρεθείς σε μια σύνθεση ανθρώπων, που σκέφτεται λίγο διαφορετικά. Για παράδειγμα, μπες στο Rock City Σάββατο πρωί κοντά στα χριστούγεννα, πήγαινε στον ταμία και πες του: Αντικειμενικά, οι Radiohead είναι γαμώ τις μπάντες, οι Megadeth απ' την άλλη, είναι το πιο γελοίο συγκρότημα που περπάτησε στον πλανήτη". Αντικειμενικά, θα σε γαμήσει.

    Υποκειμενικά, λοιπόν, εκπροσωπώντας τον εαυτό μου κι εμένα, θεωρώ ότι οι Radiohead είναι σκατά και οι κλώνοι τους είναι πιο σκατά.

    Και σκοπεύω να συνεχίσω να βρίζω και τους μεν και τους μέχρι να βαρεθώ να γράφω εδώ... C'est la vie...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. no worries there is nothing bad that you dont like Radiohead, you are just a bit of a souless child! to eida kapote grammeno sto NME os apantisi se kapoio anagnosti pou ekane tin exis erotisi: is it bad that i dont like Radiohead!

    no harm no foul!

    i have a suggestion for you

    http://3.bp.blogspot.com/_ZV9F-L96JYw/SiTd-K-0dzI/AAAAAAAABTY/bESiIrkzG5M/s1600-h/R8lOmhjkLferygirj2GMtAObo1_500.jpg

    ps: i love reading your blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τρελή hipsterική μαλακία το Drums, τους μίσησα από το πρώτο άκουσμα πριν 2-3 μήνες με το άθλιο Let's Go Surfing.
    οι μιουζ γαμάνε
    (οκ δατ γουοζ ε τζοκ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι φάση κι αυτή... HipsterΖΖΖ is the new thing we love to hate ή καμιά τέτοια μαλακία; Grow up ρε Καζαντζίδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η πλάκα είναι ότι σχολίασες το "hipster" και όχι τη "μαλακία" του θέματος :)

    ps."καζαfuckinτζίδης"? i mean wtf?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η μαλακία είναι θέμα γούστου... Το να σχολιάζεις το γούστο του άλλου δεν είναι αρκετά διασκεδαστικό. Το να σχολιάζεις τη χολή που βγάζει κάποιος απέναντι σε μια κοινωνική ομάδα (ιδίως όταν το κάνεις ο ίδιος, με κάποια μαεστρία, if I might add) το βρίσκω εμπνευσμένο...

    ps. Προτιμούσες Ζαμπέτας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάλι δίκιο ρε γαμημένε indiefuck , το γεγονός πως αυτός ο δίσκος χθές έγινε το highlight με πολύ ποτό και repeat γάματα τελικά μου αρέσει , και όχι απλά μου αρέσει , με τρέλλανε νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την έχω αυτή την τάση... Να έχω δίκιο εννοώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή