24/4/11

The Vaccines - What Did You Expect From the Vaccines

Βασικά, ψάχνοντας στο νετ να γράψω κάτι γι' αυτούς τους βλάκες, έπεσα πάνω στο άρθρο της Wikipedia... 2010 - σήμερα, λέει. Λιγότερο από ενός έτους. Νιάνιαρα. Και στο λάιβ τους είχαν σκάσει μέλη από Franz Ferdinand, Maccabees, White Lies... Σελέμπριτυζ... Next big thing... Το "Next" το καταλαβαίνω, αλλά το "Big"... Ούτε καν. Όλη αυτή η Prefabricated Boy Band μπούρδα των Άγγλων, φούσκες κατά συρροή, γραμμή παραγωγής ημι-ταλαντούχων, πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Έχει κουράσει. 
Μέχρι τους Strokes είχε γέλιο. Το ξέρω ότι δεν είναι Άγγλοι, ζώα, στις αρχές όμως τους είχε αναλάβει η Rough Trade, με αποτέλεσμα το indieness να βαρέσει νούμερα, όχι μαλακίες. Σινγκλάκια που φίλοι μου συλλέγανε μανιωδώς, ένα ντεμπούτο στο οποίο όλοι έπεσαν με τα μούτρα και δικαίως, δεν αντιλέγω και μετά τίποτα. 
Ε, αυτοί εδώ οι Vaccines δεν έχουν να προσφέρουν ούτε αυτά. Ψιλο-καλές συνθέσεις, ψιλο-καλή φωνή, είναι και ασχημάντρες, άστο καλύτερα. Ακόμα κι ο τίτλος δηλαδή... Αυτογνωσία, σε φάση "περίμενες τίποτα καλύτερο;", όχι βέβαια. Σα χλιαροί... Πως τους λέγανε αυτούς ρε... Νομίζω θα βγάλουν και κάτι φέτος. Σκοτσέζοι είναι ρε. Θα σκάσω ρε πούστη... Δε γαμιέται, δεν είναι και καμιά σημαντική μπάντα. Αν ήταν θα τους θυμόμουν.
Ούτε τους Vaccines θα θυμάμαι σύντομα. Μα τι μαλακίες, τους ξέχασα κιόλας... Άγιες μέρες και σκατά...     

4 σχόλια:

  1. Θέλω να το ανεβάσω εδώ και κάτι μέρες αλλά ανεβάζω που ανεβάζω μέτρια δισκάκια το τελευταίο καιρό,έχω πει και πως δε θα κράζω μετά τους Radiohead ειδικά...ε τους έριξα άκυρο τρελό.Τρελή μαλακία...για άλλες ηλικίες ίσως.(Στο μπλογκάκι σου μπορώ να κράζω ελεύθερα!)Χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρουμενη μπαντα.όχι χαζή. Μου αρεσουν.Κι ας μην τους θυμαμαι αυριο...Η ζωη ειναι μικρη.Χριστος Ανεστη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. a)h zwh einai megalh mh th kaneis karnavali...
    b)xristos anesti?ela re!pote egine ayto?ki epitelous ola teleytaios tha ta mathainw egw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Live forever,I am the resurrection,δεν βγηκαν τυχαια.Κατι ξερουν τα Μαντσεστεροπαιδα,πριν τα καψει το xtc...

    ΑπάντησηΔιαγραφή