3/3/11

Mother Disobedience - 3 Folk Greats About Fear, Faith and Consumption

Νομίζω ότι φταίνε οι φωνές... Μάλλον αυτές φταίνε, ναι. 
Όταν προσπαθούσα προ αρχαιοτάτων να περιγράψω τον ήχο τους σε φίλους μου, είχα πει "είναι κάτι μεταξύ σε Neurosis και Poison Girls"... Λοιπόν, ξεχάστε το αυτό. Τελείωσε.
Μάλλον οι φωνές φταίνε.
Εδώ έχουμε κάτι διαφορετικό. Κάτι ξεχωριστό. Κάτι ιδιαίτερο. Όσο ψεύτικο και ν' ακούγεται, μου φάνηκε απίστευτο ότι ο δίσκος που θα με έκανε να κρεμάσω ένα σαγόνι μέχρι το πάτωμα μου 'ρθε από ανθρώπους που γνωρίζω χρόνια. Η αμεσότητά του σοκάρει. Το έργο είναι ένας τεράστιος φαλλός μπροστά στη σκατόφατσα μιας ξεδοντιάρας τέχνης με την ταπεινή επιγραφή τατουζαρισμένη στο δέρμα του "Θερμή Παράκληση: Ρούφα!"...
Ή ίσως είναι απλά οι φωνές...
Θα 'θελα να τ' αφήσω να καταλαγιάσει μέσα μου, αλλά δε μ' αφήνει, με γαμάει με τον τρόπο του, με πάει σε μέρη που θα 'θελα να ξεχάσω, είναι μαλακία, αλλά μου 'χει δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι χρωστάω σ' αυτούς τους ήχους, χρωστάω μια επίσκεψη ακόμα... Κι ας μη θέλω να βρεθώ εκεί. Γιατί είναι άσχημο μέρος, πολύ όμως, είναι η στιγμή του ονείρου που κοιτάς τον τοίχο και δαγκώνεις την αλυσίδα γύρω από το λαιμό σου, όχι για να σπάσει, αν και θα σε βόλευε, αλλά για να μετριάσεις τον πόνο.
Ειλικρινά αναρωτιέμαι... Πως στον πούτσο καταφέρατε να απομονώσετε τον ήχο και να τον κάνετε εικόνες; Νομίζετε ότι αυτό ήταν δίκαιο; Ήταν τίμιο; Όχι, δεν ήταν. Ήταν μεγάλη πουστιά. Τι φάση; Μαζευτήκατε σε ένα δωμάτιο και είπατε "χμμμμ... ας μην κάνουμε μουσική σήμερα, ας κάνουμε κάτι άλλο"; Καλή σκέψη... Κάτι άλλο.
Απλά γάμησε ρε, τι άλλο να πω, πραγματικά... Μπορεί να το περίμενα, αλλά όχι τόσο πολύ. Με τίποτα τόσο πολύ...

19 σχόλια:

  1. Η Μπαντάνα του Λευτέρη3 Μαρτίου 2011 στις 10:08 π.μ.

    ένα θα πώ...ξέβαψα από την κάβλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η μπανάνα του Λευτέρη3 Μαρτίου 2011 στις 10:42 π.μ.

    ένα θα πω...ξέθαψα την κάβλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.mediafire.com/file/w882geedad8mn1w/Mother%20Disobedience%20-%203%20Folk%20Greats%20About%20Fear%2C%20Faith%20and%20Consumption.rar O Burt παραθέτει link γιατί... γιατί DIY!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο και μόνο που έβαλες εξώφυλλο για φωτό, καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απίστευτο εξώφυλλο...
    απίστευτο album...
    thanx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρέπει να σου άρεσε πραγματικά πολύ αν κρίνω απ`το κείμενο. Ακροβατούν ανάμεσα στην παράνοια, την διαστροφή και την σχιζοφρένεια... επιτυχώς θα έλεγα.
    Αν πραγματικά χρωστάς σε αυτόν τον ήχο τότε με δικιά σου ευθύνη τσέκαρε και Coma Detox, αντί για fear βάλε terror, ηλεκτρονικό ήχο και έχεις μια άλλη έκδοση του ίδιου θέματος στο σύγχρονό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτο τεχνη?????αντε τραβηξτε καμμια παχια να ξεχαρμανιασετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου λείπουν τα κατάλληλα μούτρα για να ρίξω το προϊόν... Ψήνεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αυτο το παραδεχομαι παντως.εχεις τις καλυτερες απαντησεις στην αγορα.ευγε παιδι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαίρομαι που σε διασκέδασα. Μη με κουράσεις όμως, γιατί θα γίνω κακός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. και Crass εξώφυλλο mode και κολάζ που μου θυμίζουν τα δικά μου! Τα σπάω ,αλλά δεν το έχω ακούσει...αν δείς το μουσάτο αγόρι,ζήτα του μια κόπια! αξίζει να το'χεις στα χέρια σου κάτι τέτοιο!
    έγινε τσαμπουκάς στα παραπάνω σχόλια;
    αν είναι να μαζευτούμε κάπου να σβήσουν τα αίματα!Χαχαχαχαχαχαχαχα!τσάμπα τα βάρη και οι πρωτείνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαέστρο, το μουσάτο αγόρι λέει: Προς στιγμήν το album υπάρχει μόνο σε ηλεκτρονική μορφή (όπου και παραθέτουμε λινκ παραπάνω) καθώς το ταμείον είναι μείον και ο έτερος Mother είναι φαντάρος. @Ανώνυμος, Bukkake?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αφού δεν σπάμε μούτρα,θα σπάσουμε καμιά κιθάρα;όποτε θέλετε μου λέτε...έχω μία παρθένα που θέλει να θυσιαστεί στο βωμό του ήχου !!συναυλιά,ηχογράφιση,ότι να'ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην επόμενη άδεια του φαντάρου... Άααααανετα όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. h sxesh pou exei h allie sin, h michelle b., h sasha grey kai h victoria xalkiti me to cinema einai kalyterh apo ayth pou exei o anonymos me thn experimental mousiki... ti tha ginei tha plakothoume h na pao na travikso thn paxia telika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή