28/3/11

Exene Cervenka - the Εxcitement of Μaybe

Οι λέξεις αδυνατούν να περιγράψουν πόσο χάλια μαύρα είναι αυτός ο δίσκος. Το πως στον πούτσο ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τόσα πολλά στο σημαντικότερο είδος της μουσικής, το punk, χέζει με απόλυτη επιτυχία το παρελθόν του θα με βασανίζει στους αιώνες που θα ζω ακόμα... Country ρε μαλάκα; Country;!;!; Τι σκατά σκεφτόταν; Σοβαρά τώρα. Δεν μπήκα καν στον κόπο να προσέξω στίχους, ερμηνεία, τίποτα... Μηδέν. Σκατά. Ούτε να γράψω έχω όρεξη, ούτε τίποτα. Να, πάρτε μια γαμάτη φωτό:

4 σχόλια:

  1. Παω πάσο γιατι δε σ'αρέσει...Καμία σχέση,άλλη φάση.(Σίγουρα κάποια κομμάτια είναι αρκετά country ακόμη και για τα δικά μου αυτιά!).
    Όντας εξοικιωμένος και fun - να σου πώ την αμαρτία μου - του "βλαχοαμερικάνικου" στύλ που τελικά το ονομάσανε americana,γενικά
    μ'αρεσε το album (αν εξαιρέσω κάπως τα original country!).Μην ξεχνάς ότι ο αμερικανός και όχι μόνο, κάποια στιγμή μπορεί να φάει τη φλασιά του back to the roots!
    Απέχει κατά την γνώμη μου από το φετινό και άψογα εκτελεσμένο album των Decemberists πχ, που πάνω-κάτω ανήκει στο ίδιο genre.
    Υπάρχει σίγουρα μια αυθεντικότητα στο συναίσθημα που η αντίστοιχη νεολαία που προβάλεται στο είδος προσπαθεί με πολύ ζόρι κατακτήσει.
    Την τύπισσα δεν την ήξερα, αν δεν υπήρχε το ποστ δεν θα μάθαινα πότε μάλλον ότι ήταν στους Χ (!).
    Ούδεν αρνητικό αμιγές καλού! Πάντως σε παραδέχομαι που παρόλα αυτά το ανέφερες. Δέχομαι οποιοδήποτε κράξιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι οι γέροι πανκς για ευθανασία πάνε, μου φαίνεται...
    Σα δίσκος, στο είδος του, μπορεί να έχει κάποια αξία, η οποία μου διαφεύγει, γιατί γουστάρω Χ και όλο αυτό το πρώτο κύμα του P_U_N_K όσο τίποτα... Δεν είναι ότι δεν μπορώ να τη βρω, είναι ότι ΑΡΝΟΥΜΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είπα να θέσω ένα προβλήματισμό γιατί οι καιροί αλλάζουν...Χα,χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή