10/3/11

Bright Eyes - The People's Key

Χτες βράδυ ήρθε ο θεός στον ύπνο μου. Ναι, γκόμενα είναι τελικά. "Ξύπνα, παιδί μου", μου κάνει, "έχω μια αποστολή για σένα". Ξενέρωσα με τη ζωή μου, τι σκατά πια... "Πρέπει να κράξεις το καινούριο των Bright Eyes!". Φρίκαρα. Σε φάση, δεν είχα σκοπό να γράψω λέξη γι' αυτή τη μπούρδα, έχω ξεπεράσει τη φάση κράζω τους μεγάλους για να γουστάρουν οι μισοί, "Όχι, θα γράψεις είπα", επιμονή, ρε πούστη, ρε δε γουστάρω ρε. Μετά με πήρε με το καλό "Το ξέρεις ότι είσαι από τα αγαπημένα μου παιδιά, σ' έκανα όμορφο, σ' έκανα έξυπνο, σου 'δωσα χίλια δυο ταλέντα, όποια σου γυάλιζε στην έριχνα στο κρεβάτι, δεν μπορείς να μου την κάνεις αυτή τη χάρη;", να την κάνω, στον πούτσο μου, ρε μαλάκα ο θεός ήταν, δεν κάνεις μαλακίες με το G-Man, εχμμμ... G-Woman, αλλά ήθελα μια εξήγηση ρε, δηλαδή για κάθε μετριότητα που βγάζει ο μέσος αμερικανός  πολίτης εγώ πρέπει να κράζω; Ε όχι δα, είπαμε, για να ξεσκίσω κάτι πρέπει να μου κάνει και κάτι, δε βγαίνει από μόνο του. Και αρχίζει η ιστορία. "Κοίταξε, Raggedy τεκνό μου, πριν από πολλά χρόνια για να την μπω στο μάτι του υπαγεοπίσωμου που μου 'φαγε το Robert Johnson, έκανα μια συμφωνία μ' ένα από τους πιο ηλίθιους ανθρώπους του κόσμου, ναι, ναι τον Conor Oberst, του είπα που λες τη συνταγή, ότι για να πετύχει, αρκεί να πάρει λίγη αγγλουριά, να βάλει και λίγο country και θα γαμήσει τη Winona Ryder, αλλά το μουνί της λάσπης δεν έμεινε εκεί... Κατάφερε να μολύνει τα μυαλά των νέων της Ευρώπης και μάλιστα ακόμα και των Raining Pleasure! Το αποτέλεσμα; Αντί να κάνουν διεθνή καριέρα και να γελάω με την ηλιθιότητα του συνόλου της ανθρωπότητας όταν σιγοτραγουδάει "Meet my mother see my train", το διέλυσαν και ο Vassilikos βγάζει σόλο δίσκους μαζί με τη γλάστρα και παίζει διασκευές! Το διανοείσαι;    Τώρα πρέπει ν' ακούω την εκνευριστικότατα μαλακισμένη φωνή του και σε τραγούδια άλλων!" Μαλάκα, είχε δίκιο. Οι Bright Eyes δεν έπρεπε να αγγίξουν την ελληνική σκηνή. Αυτό ήταν μεγάλη πουστιά. Αλλά μετά θυμήθηκα ότι είμαι ακόλουθος του Ganesha, του 'πα να πάει να γαμηθεί, γύρισα πλευρό και ξανακοιμήθηκα.  

8 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχαχαχαχα, Α-ΠΙΣ-ΤΕΥ-ΤΟ κείμενο!!!! Τα συγχαρητήριά μου, μακράν από τα καλύτερά σου (ίσως και το καλύτερο), ακόμα χτυπιέμαι από τα γέλια χαχαχαχα!

    Βαγγέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα σε κυνηγήσουν τα free press και θα σε κάψουν κακομοίρη μου με αυτά που γράφεις για τον vassilikos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τον από πάνω. Ξέρεις τι παρτίδες, τι βεντέτα ανοίγεις με τα κωλο φρη πρες; Τον vassilikos; Ούτε μένα με ενθουσίασε ο καινούργιος Κόνορας, αλλά τέτοιο έγκλημα δεν έκαμα...

    Το κείμενο όργωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόσο χάλια ε; Τη γάμησα δηλαδή; Και το 'ξερα ρε πούστη, δεν έπρεπε να σχολιάσω αυτή την αναμφισβήτητα θεσπέσια χροιά!
    (Το έσωσα λίγο;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όχι...πρέπει να γνωρίζεις πως κάθε φορά που γράφεις κάτι κακό για monica...vassilikos και delivorias πεθαίνει μια καρεκλοκένταυρη γριά σε κάποιο γραφείο free press...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και φονιάς πριν κλείσω τα 32; Καταραμένο indieχνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γαμάτο το κειμενάκι.Εμένα το δισκάκι μου φάνηκε συμπαθητικό.Δε νομίζω ότι θα γίνει αγαπημένο όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή