20/1/12

I haven't forsaken you, George Orwell...

Κλείσανε το  Megaupload  λέει, ρίξανε και κάτι μύρια στους ιδιοκτήτες, μαζί με κάτι χρονάκια "μέσα"... Καλή μαλακία. Κοίτα να δεις που αυτό έγινε ξανά επίκαιρο... Σε μια φάση μάλιστα που το να γράφεις για μουσική έχει γίνει λίγο πιο ανούσιο...

11 σχόλια:

  1. έτσι είναι όταν η κινηματογραφική-μουσική (και όχι μόνο) βιομηχανία χάνει φράγκα...κάποιοι πρέπει να πληρώσουν...

    εγώ απορώ (αφού διάβασα και πάλι την παλαιότερη σου ανάρτηση) πως μέχρι τώρα την έχουμε γλιτώσει εμείς...και δεν μιλάω προσωπικά για σένα και μένα αλλά γενικά για όλη την μπουρδελοχώρα μιας και είναι γνωστό το πόσο "κατοχική" είναι ακόμα και σήμερα... μήπως να αρχίσω να περιμένω να χτυπήσει ύποπτα η εξώπορτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω βαρεθεί να περιμένω... Αλλά δε θα 'ναι και έκπληξη αν συμβεί. Το κυνήγι μαγισσών θα φορεθεί πολύ φέτος, να μου το θυμηθείς.

      Διαγραφή
  2. Ο όρος «καλλιτέχνης» δεν υπήρχε στην αρχαία Ελλάδα.Αν δε κάνω λάθος κάποιος την εφηύρε το Μεσαίωνα.Αυτός χάλασε τη φάση.Σκέψου...Τι πουλάει ένας «καλλιτέχνης»;Δε μπορείς να κάνεις «τέχνη» για βιοποριστικούς λόγους.Μιλώ εκ του ασφαλούς αλλά με καρδιά.Ζωγράφισες,έγραψες,συνέθεσες...έφυγε από σένα μεγάλε.Ανήκει στο κόσμο.Στο γαμημένο κόσμο.Φορ φρι.Όπως θα πρεπε να ναι το νερό,το ρεύμα και το φαΐ...πνευματική τροφή.
    Και όχι Μ μη φοβάσαι.Θα τη βρούμε την άκρη μας.Πεινάμε πιο πολύ από τα λεφτά που έχουμε στη τσέπη μας.Γι αυτό.Η πείνα δε νικιέται με καμία τρομοκρατία.
    @Raggedy Man Όργουελ ο ΜΟΝΟΣ συγγραφέας που έχω διαβάσει και τη παραμικρή του κλανιά.Από μπικ μπράδερ μέχρι οι αλήτες του Παρισιού και του Λονδίνου.Διαβάζοντας το κείμενο που πέταξες στο λινκ συμπεραίνω ότι πρέπει να το ψάξεις λίγο ακόμα με τη πάρτι σου.Γράφε πιο συχνά,γράφε πιο πολύ.Ο Όργουελ γουστάρει τη φάση σου σίγουρα.
    ΥΓ1:ephee πως βάζεις λινκ σε comment ρε!;
    ΥΓ2:Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.
    ΥΓ3:Πάντως για να τα λέμε όλα μας έχουν κάνει το 1-0 εδώ και καιρό.Προσωπικά από τότε που η google μου στειλε απανωτές ειδοποιήσεις γιατί στις αναρτήσεις μου έβαζα και download links.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας μην γελιομαστε.Αυτο το ξεραμε οτι θα συμβει και τωρα τι.Ισως ο κοσμος αρχιζει και παλι να αγοραζει ή να δανειζεται βιβλια.Να μαζευεται σε σπιτια με παρεα και ηχεια να ακουσει ενα δισκο.Ε και;Τι εγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επισης εδω περασαμε απο ολοκληρο Μεσαιωνα στην Αναγεννηση χωρις ΚΑΝ βιβλια.Τι;Πως το πες;Α, ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε είχαν λέπρα και Ιερά Εξέταση...

      Διαγραφή
    2. Υπηρχαν και μαγισσες υπηρχαν και Ουνοι. Να τα λεμε αυτα...

      Διαγραφή