3/11/11

The Fall - Ersatz G.B.

Η αγαπημένη μου μπάντα έβγαλε καινούριο δίσκο. Και γαμάει. Το καταλαβαίνεις από την πρώτη νότα του "Cosmos 7". Αριστούργημα. 
Οι προηγούμενες προτάσεις γράφτηκαν κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης πρώτης νότας. Ναι, γράφω τόσο γρήγορα. Έχω ένα ποστ τεσσάρων σελίδων Α4 σε δύο λεπτά μάξιμουμ. Γάμησέ τα. Ταχύτητα. Thrashcore στο πληκτρολόγιο. Θα πάρω τους Dropdead τηλέφωνο να δω αν χρειάζονται κάνα βιρτουόζο του πλήκτρου Q. Ρε μαλάκα, γάμησέ τα λέμε. Το groove είναι τόσο αρρωστημένο που παραληρώ.
Βέβαια, είναι κι αυτό το τραγούδι που τραγουδάει η... αχέμ... Σύζυγος από το Ελλάντα. Δηλαδή υποθέτω ότι είναι αυτή, το κατέβασα το δισκίο και δεν είχε credits κλπ. Είναι λίγο flat το κομμάτι. Το παραβλέπουμε όμως. 
Πρόκειται περί δισκάρας, απλά
Το κλείνω εδώ. Όχι το μπλογκ, το άρθρο.
Τέλος.

Υ .Γ.: Χρωστάω στους Fall ένα γαμάτο κείμενο. Έτσι προσωπικό, δυνατό. Ή σε φάση απίστευτα αστείο. Όχι να τους τη λέω όμως, αυτό δε γίνεται κιόλας. Κάτι που να γαμάει ρε. Να το κοιτάω, να το διαβάζω και να το ξαναδιαβάζω και να ελπίζω η Ελένη να μην ξέχασε τα ελληνικά της για να μπορεί να το μεταφράσει στον ξεδοντιάρη. Και μετά να κοιτάζονται και να γελάνε ή να συγκινούνται ή να παθαίνουν κάτι τέλος πάντων. 
"Κοίτα να δεις το fanboy από τη χώρα με την κρίση"... 
Κοίτα να δεις, πραγματικά. 
Ναι, αυτό θα ήταν ανταμοιβή μεγάλη. 
Σε φάση δυόμιση χρόνια μαλακίες, αλλά έγραψα ένα κείμενο για τους Fall που εντάξει... 
Εντάξει, ήταν... 
Ήταν σε φάση για βραβείο. 
Grammy. 
Grammy θέλω. 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τον ατζέντη μου, τη μακιγιέζ μου, το ντήλερ μου...  στο Blackjack, μα καλά τι νομίζατε (εδώ το κοινό ξεσκίζει τις σάρκες του από τα γέλια και τις πετάει στη σκηνή, ναι, είμαι τόσο γαμάτος), όλες τις γυναίκες που προτιμούν τα φορέματα από τα παντελόνια και τους Fall. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Fall, χωρίς αυτούς δε θα ήμουν εδώ σήμερα. (Μικρή παύση) Τώρα πάω στη θέση μου να πιω την κόκα... κόλα μου  (το κοινό δεν αντέχει άλλο, αρχίζουν να εκρήγνυνται κεφάλια, το γέλιο είναι ανεξέλεγκτο, παρτούζες, κανιβαλισμοί, χείλια ρουφάνε βολβούς ματιών, κάθε στόμα πάνω από ένα πούτσο, κάθε γλώσσα μέσα σ' ένα μουνί, κώλοι στον αέρα, υγρασία, ζέστη, αίμα, πόσο μα πόσο μα πόσο γαμάω ρε πούστη, πες μου σε παρακαλώ, πες μου και μη σταματάς να με φιλάς, πόσο γαμάω πόσο; ΠΟΣΟ;).
...
Τσιγάρο.
...
Έχω καιρό ρε. Αν συνεχίσουν να βγάζουν μια δισκάρα κάθε χρόνο, έχω πολύ καιρό. Είναι και κάτι για να διατηρώ αυτή τη μαλακία. Θα περιμένω και θα γράφω ηλιθιότητες μέχρι να μου σκάσει το γαμάτο κείμενο για τους Fall. Ή το καινούριο των Ministry. Ό,τι έρθει πρώτο, χέστηκα. Έχω πάρα πολύ καιρό... 

10 σχόλια:

  1. μαλάκα...το κείμενο σου είναι λες και ο Patrick Suskind πίνει bourbon με τον Bukowski σε βραδιά ποίησης που διοργανώνει ο Dylan Thomas, στο διαμέρισμα του Thomas Man...και λίγα λέω..αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον Thomas για να κάνω σύνδεση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάποτε σ' ένα παλιότερο τραγούδι ο Mark είχε πει...(το γράφω συνοπτικά)

    "Woken up to Fall sound
    And you've just split up
    The guitars need more Fall sound
    No eighties reprobates
    Fall sound!
    No laptop wankers overground
    It's a business line not a chat line
    Wondering what's up
    It's Fall sound!"

    ...πιστεύω αυτό τα λέει όλα γιατί οι Fall ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΣΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γαμάτο album όντως.Το Υ.Γ ολα τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλοί οι Fall, αλλά ο ΓΑΠ, που ακουώ τώρα, διαβάζοντάς σε, δεν παίζεται φίλε, άλλη κλάση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άστα κι εγώ τον ακούω. Ρε είναι παρεξηγημένος καλλιτέχνης φάση. Ο τύπος είναι τελείως σουρρεάλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Den eisai kala.Mas exeis arrwsthsei ap ta gelia re file!hahahahaha
    keimenara!Fall den akousa akoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. επικ υστερόγραφο ιζ έπικ. γαμάτος ρε φίλε. γα-μά-τος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γουστάρω που το υστερόγραφο είναι μεγαλύτερο του κυρίως κειμένου! Και το άλμπουμ λέει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή