24/10/10

Topaz Rags - the Crown Center 7''

Ο έρωτάς μου με την Amanda Brown δε λέει να τελειώσει... Κινδύνευσε λίγο όταν έμαθα ότι διέλυσε τους Pocahaunted, αλλά το ξεπέρασα... Αυτό το ΕΡ είναι ό,τι σκοτεινότερο έχει βγάλει, νομίζω... Βασικά, δεν είναι σκοτεινό με την έννοια "dark", "goth", "gloomy", μαλακίες... Είναι με την έννοια "επικίνδυνο". 
Τη σκέφτομαι ν' αράζει με τους κατά καιρούς συνεργάτες της και να συζητάνε σε φάση: Ωραία, τους έχουμε γαμήσει τα μυαλά αρκετά, έχουμε εισβάλλει, δεν είναι πολλοί, αλλά είναι μια αρχή κι αυτή, έχουν μπει τα θεμέλια, έχουν ειπωθεί οι πρώτες αλήθειες, το μήνυμα είναι "εκεί", στο σημείο του εγκεφάλου που είχαμε σχεδιάσει, οι ήχοι είναι στη θέση τους, επαναλαμβάνονται τη στιγμή που μιλάμε, τους ακούτε; Ωραία... Ανοίγουμε λίγο ακόμα τις γεννήτριες με το επόμενο πρότζεκτ,  τα, ποτισμένα με peyote και datura, foot-pedals μας, προκαλούμε απαλές ηλεκτρικές εκκενώσεις, μέχρι τον ερεθισμό και των κάτω άκρων, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα γεννητικά όργανα, κακά τα ψέματα, αν δεν καυλώσει επαρκώς ο άλλος δεν παίζει να αισθανθεί την αφύπνιση, θα το χάσει το κάλεσμα και τότε, ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα θα πάει χαμένο... Έχουμε το εφτάρι; Εξώφυλλα, οπισθόφυλλα τα πάντα; Τέλεια, με το που θα φτάσει στα χέρια τους θα απελευθερωθεί ο κώδικας και τότε θα είμαστε έτοιμοι, πραγματικά έτοιμοι όμως, να σώσουμε την ανθρωπότητα... Σε Totally Badass φάση...

Μ' άρεσε ρε... Πολύ όμως...

6 σχόλια:

  1. Ναι ρε, τα σπάει! Και μένα, στο φουλ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...αν και η δική μου αδυναμία από τις δύο Pocahaunted είναι η Bethany μπορώ να πω ότι οτιδήποτε έχει κάνει η Amanda Brown (εννοείται πέρα από Pocahaunted που δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης) γαμάει και δέρνει! ...έτσι και το "Crown Center"!

    υγ: indiefuck ρίξε μια ματιά και σ'αυτό "Thread Pulls - New Thoughts" αν δεν το έχεις κάνει ήδη...

    τις καλημέρες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το link για Ensemble Economique, μέσω anonymous help:

    http://hotfile.com/dl/78182541/4ee1101/Ensemble_Economique-Psychical-%28Not_Not_Fun%29-WEB-2010-BOSS.rar.html

    Μου άρεσε πολύ και χαίρομαι που το περιμένω(σε βινύλιο κιόλας). Περιμένω γνώμη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To κατέβασα προ ολίγου... Μόλις τσεκάρω θα σου πω... Το εξώφυλλο γαμάει πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει, γαμάει λέμε..όλο το πακέτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή