16/1/12

The Maccabees - Given To The Wild

Δε μου λες, τις ξέρεις αυτές τις στήλες που είναι προς το τέλος εφημερίδων περιοδικών και τις γράφουν κάτι τύπισσες; Όχι τα ζώδια. Τις άλλες. Για το σεξ. Τις ξέρεις; Αυτές...
Δεν καταλαβαίνω το λόγο ύπαρξης απλά... Αρχικά βρίσκω εμετική τη διάκριση στο φύλο του/της γράφοντα. Γαμημένος σεξισμός. Δηλαδή στη θέση της κυριλάτης γκόμενας με τις τακούνες που έχει αυνανιστεί περισσότερες φορές με τη φωτογραφία της Sarah Jessica Parker από του Jarvis Cocker, δε θα μπορούσε κάλλιστα να είναι  ένας καταϊδρωμένος Κορδελιώτης, με τίμια τριχάρα στο στέρνο, χρυσή καδένα και χαρακτηριστικό λεκέ ιδρωτέξ στην κάτασπρη φανέλα του; Όχι; Και πάλι πιο καυλωτική μου φαίνεται η φάση του από την προαναφερθείτσα κυρία... Αλλά φαντάζομαι για τους υπόλοιπους είναι πιο σέξυ η περιγραφή ενός μνημειώδους πισωκολλητού από μια κυράτσα παρά από το μπουχεσόβλακα "γαμιά της γειτονιάς".
Είναι η οπτική. Αν αποφασίσεις, βέβαια, να οπτικοποιήσεις το γραπτό λόγο. Στην τελική για σεξ μιλάει. Κατ' εμέ δεν έχει τίποτα άξιο δημοσίευσης το σεξ. Σωματική ανάγκη φάση. Σαν το κατούρημα ένα πράμα. Θα 'χε νόημα η ύπαρξη στήλης σε ένα έντυπο όπου ένα άτομο θα αναφέρει ημερολογιακά τις κενώσεις της ουροδόχου κύστης του; Δε νομίζω...
Και είναι και η φάση προϋπηρεσία. Πώς το γράφεις αυτό στο βιογραφικό σου; "Εκτός από τις προφανέστατες υψηλές λογοτεχνικές μου επιδόσεις έχω πηδηχτεί και με καμιά σαρανταριά ασχημάντρες"; Σου λέει ο εκδότης "Μμμμ, και οι δύο κοπέλες τα καταφέρνουν μία χαρά, αλλά θα προσλάβουμε τη δεύτερη γιατί, σύμφωνα με όσα διαβάζω, έχει δώσει περισσότερες φορές κώλο. Έχουμε και κρίση". Και τσιμπάει τη θεσούλα η sex editor. Δηλαδή ποιανού το γαμήσι παίζει να θέλει editing; Τι του λες; "Χρυσή μου, άμα δε γουστάρεις να τα τρως, κλείσε το στόμα. Κι αν ο μαλάκας σου επιμένει να στα ρίχνει στα μούτρα, κλείσε και τα μάτια. Αν είναι να τυφλωθεί κάποιος ας είναι καλύτερα αυτός που την παίζει". Έγραφε μία σε κάποια φάση ότι πρέπει να απενοχοποιηθεί το πρωκτικό. Γιατί; Ήταν ένοχο για κάτι; Έχει μπει φυλακή κόζμος γι' αυτό; Έχει βασανιστεί; Παίζει και καμιά γιορτή; Της Ξεκωλιάρας της Οσιομάρτυρος; Μπα ε;
Έχει ψοφήσει κι ο greek lover, ρε πούστη... Κάπου στα '80s τον κλάψαμε. Το απόλυτο αρσενικό με το λασπωτήρα και τη στύση του Rocco Siffredi, μαλακό να 'ναι το χώμα που τον σκεπάζει. Τι εννοείς δεν έχει πεθάνει; Όχι φίλε, η στύση του Rocco δεν είναι κάτι φυσιολογικό για ογδοντάχρονο άντρα. "Νεκρική ακαμψία" το λένε. 
Έγραφε ο προαναφερθείτσος εραστής της πούτσας στα ΚΛΙΚ και στα ΜΗΤΡΟ της εποχής, χρόοοοονια πριν η Τζούλια Αλεξανδράτου μονοπωλήσει τις αντρικές φαντασιώσεις, ότι χτένιζε τη χαιτάρα του, έκανε περμανάντ στις πουτσότριχες και στο τριχομάσχαλο και έβγαινε να κατακτήσει... Γενικά. Και δώστου συμβουλές, δώστου συγκεκαλυμμένες περιγραφές ανόσιων και ανίερων ερωτικών πράξεων κατά προτίμηση στο Myconos (διαδεδομένες πλέον λογοτεχνικές εκφράσεις όπως "την άρχισα στα πουτσοσφάλιαρα", "της έκανα τον κώλο βραζιλιάνικο" ήταν καθ' όλα απαγορευμένες), δώστου "Cum wiv' me για να τη βρεις" και λεφτά και μαγιουδάκια με ενίσχυση στην αρχιδοσακούλα και αμάξα κάμπρια και ραϊσμένες καρδιγιές. Ο παίδαρος. Ο κατ' επάγγελμα άχρηστος.
Και τα διάβαζα. Και τα διαβάζω. Μόνο που δεν υπάρχει ηδονοβλεψία σ' αυτό. Δεν υπάρχει κλειδαρότρυπα. Είναι ένα αποστειρωμένο χάλι, μια στεγνή αναφορά, στην οποία ο μόνος που καυλώνει είναι ο/η συντάκτης/τρια της. 
Κι ας είμαστε ειλικρινείς τώρα, όχι πες, δεν είναι τραγικά βαρετό - γελοίο το άτομο της παρέας που αρέσκεται να περιγράφει τις ερωτικές του περιπτύξεις; Ο "- Μαλάκα, είμαι πτώμα. - Γιατί; - Γιατί γαμάω!". Δε γαμάς που δε γαμάς, ρε μαλάκα, δε γράφεις σε καμιά free press;  

9 σχόλια:

  1. Ρε άσε τις θείτσες να ζουν την πρόωρη εμμηνόπαυση μέσα από τα x-rated άρλεκιν, βοηθάει στην παραμύθα της νιότης που δεν παρέρχεται. Πως τα διαβάζεις όμως, χαρά στο κουράγιο σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχχχ!Κρετίνε.Αν δεν είχες γράψει τη τελευταία παράγραφο θα στην «έφερνα» άσχημα όμως!Τη γλίτωσες σήμερα!Μόνο Μπουκόφσκι ρε!
    Και δεν είναι «πουτσοσφάλιαρα».«Πουτσοσκάμπιλα» θαρρώ είναι πιο κουλ έκφραση!Νταξ το χουμε λίγο πολύ οι άντρες με το πόσο γαμιάδες είμαστε.Θυμήσου το ανέκδοτο με το ναυαγό και τη Σκλεναρίκοβα που αφού πηδιούνται για ένα μήνα στο νησί της ζητάει να κάνει το φίλο του το «Μήτσο» για να εκμυστηρευτεί «Μαλάκα;Εδώ και κανα μήνα πηδάω τη Σκλεναρίκοβα!!!».
    Πω και θυμάμαι το ξενέρωμα που είχα φάει όταν στο σπίτι της κολλητής μου (που την είχα για πολύ ψηλά άτομο) βρήκα εκτός από βιβλία αυτοβοήθειας σε φάση «Πως θα γίνεται επιτυχημένοι επιχειρηματίες» (εξώφυλλο ο συγγραφέας χαμογελαστός μέσα σε καμπρι-ολέ) και μια κούτα Άρλεκιν.Έτσι καύλωνε η Θεά μου.Με Άρλεκιν!!!Αρχίδια!
    Έβρισα αρκετά.Πάω να φτιάξω έναν ελληνικό και να διαβάσω τις πίσω στήλες από το Μάξ.
    Να πω επίσης ότι η πορνογραφία είναι ΜΕΓΑΛΗ τέχνη.Κι ότι και γω είχα κόλλημα με τον γράφοντα.Όχι σε τέτοια περιοδικά.Με τον Καβάφη ας πούμε που έκανε χοντρή τέχνη,αλλά έγραφε ερωτικά προφανώς έχοντας κατά νου το σώμα ενός άντρα.Μου προκαλούσε αποστροφή.Τι μαλάκας ήμουν (Γεωργίου σπίκιν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. malaka raggedy arlekinistas kai poutsosfaliaristas?telika gia macabees den milises.na ton akousoume ton disko i oxi gamw tis poutanes mesa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Επισης:
    «Είναι η οπτική. Αν αποφασίσεις, βέβαια, να οπτικοποιήσεις το γραπτό λόγο. Στην τελική για σεξ μιλάει. Κατ' εμέ δεν έχει τίποτα άξιο δημοσίευσης το σεξ. Σωματική ανάγκη φάση. Σαν το κατούρημα ένα πράμα. Θα 'χε νόημα η ύπαρξη στήλης σε ένα έντυπο όπου ένα άτομο θα αναφέρει ημερολογιακά τις κενώσεις της ουροδόχου κύστης του; Δε νομίζω...»
    γιατί ρε Raggedy αν η ουροδόχος κύστη του μοιάζει με αυτή του ALIEN ή και της Mary Poppins εσύ δεν θα' θελες να μάθεις πώς? αν αυτή η γυναίκα είναι ικανή να βγάλει τραπέζι από την τσάντα της σκέψου τι θα βγάζει από το (συνεχίστε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧαχαχΑΧΑΧαΧΑΧΑΧαχΑΧΑΧαχΑΧΑ! Δεν το 'χα σκεφτεί έτσι να σου πω...

      Διαγραφή
    2. -2 βαθμοί τα νότια προάστια. τι ώρα είναι ρε παιδιά

      Διαγραφή