19/12/11

KMFDM - WTF?!

Γνωριζόμαστε πόσο καιρό τώρα; Δυόμιση χρόνια; Κάπου εκεί δεν είναι; Κοίτα, είναι κάτι που δε σου 'χω πει. Το μεγάλο μου μυστικό. Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο κατάλληλη στιγμή. Άσε με να το πω, σε παρακαλώ. Με βαραίνει χρόνια τώρα.
Γουστάρω Industrial. Τρελά. Έλα, έπρεπε να το 'χεις καταλάβει. Άρθρο όλο κλάψα για Foetus, περιμένω πως και πως το καινούριο των Ministry, εκθειάζω μέχρι αηδίας το φετινό των Prurient; Σοβαρά τώρα, δεν είχες πάρει γραμμή τίποτα; Μα τίποτα; Καλά ρε, δεν το διαβάζεις το μπλογκ; Όχι, δεν - αλλάζω - θέμα - τώρα. Ρε συ, άνθρωπος είμαι, έχω αδυναμίες... Λυπάμαι, το ξέρω ότι έπρεπε να στο είχα πει νωρίτερα.
Τα '90s φταίνε ρε. Μα είναι δυνατόν; Σκάνε οι βρωμο-μαλλιάδες, οι ιδρωμένοι, οι άθλιοι, ο κόσμος παραληρεί μέχρι τη στιγμή που η μουσική βιομηχανία αποφασίζει ν' ασχοληθεί με τους φλώρους... Και βρίσκει αυτό το μαυροντυμένο με τα δερμάτινα και τις τζίβες, πετάει ένα "Mr Self-Destruct" και αυτό ήταν. Ναι και τον άλλον. Τον καραγκιοζάκο με το make-up και τους καθετήρες ούτε να τον σκέφτομαι δεν θέλω. Τον γελοίο. Μπα, δεν ασχολήθηκα και πολύ, εκείνα τα χρόνια ήμουν απασχολημένος με το να αποχαιρετάω την παρθενιά μου. 
Αλλά περνάνε στο σύστημα αυτά. Σαν ιός. Και σου μένουν. Το τελευταίο των KMFDM; Έλειπες όταν το κατέβασα. Δε θα το αγόραζα κιόλας ρε συ, μη φτάνουμε στα άκρα. Δεν περίμενα να το ανακαλύψεις. Άκου λίγο όμως, ωραίο δεν είναι; Όχι; Καλά. Εντάξει, δεν ήταν ανάγκη να δεις φωτογραφίες τους, είναι ψιλοχάλια το ξέρω. Μα ποτέ δε μου άρεσε το πως ντύνονται αυτοί, με τα beats και τις κιθάρες κολλάω.  Ταχύτητα φάση. Action Rock. Όλα αυτά και η Lucia. Γαμώ τους συνδυασμούς σου λέω. 
Γάματα, με τον τίτλο κι εγώ γέλασα. Γερο-industrialάδες που ανακαλύπτουν το sexting. Άστο, δε λέω τίποτα, θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου...
Έλα ρε. Ξεκόλλα ρε. Δεν είναι τόσο αίσχος ρε. Άκου το "Take it like a Man". Κοίτα, αν το ανεχτείς λίγο ακόμα θα σταματήσω ν' ακούω twee. Είδες τι καλός που είμαι; Φιλάκι; Κι άλλο; Κάτσε μισό να πατήσω το play
Καλά ντε, το αλλάζω. 

19 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που χέστηκες κιόλας, γιατί δεν τους μπορώ με τίποτα αδερφάκι μου.. I grew out of it, πως το λένε!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... και για να παραφράσω τους Ramones: I don't wanna grow OUT!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όχι ρε ..μην το αλλάζεις..άστο λίγο ακόμα...θέλεις να πεταχτώ να φέρω κάτι δισκάκια skinny και neon judjement...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλάκα κάνειςςς;;;Άκου Μπριτνι Σπέαρς και Μαϊάμι Χίτς καλύτερα.ΧααχΧαΧαχχαΧαΧαχχαΑχαχ
    Δε ξέρω αν άρεσε μόνο σε σένα,εμένα πάντως δε μ άρεσε καθόλου... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχω πρόβλημα με το να ξεπεράσω την εφηβεία μου. Ήταν ΤΟΣΟ γαμάτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πού κρυβόσασταν εσείς τόσο καιρό;;;;;;;;
    Και δεν σας είχα ανακαλύψει;;;;

    Εχμ.. καλησπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και να 'θελα να κρυφτώ δε γίνεται. Σου ΄χω αφήσει και σχολιάκι σε ωραιότατο ποστ σου παλιότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχα... έτσι ε; πάω να τσεκάρω.
    καλημέρες ωραίο μπλογκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν δεν το βρεις, πες να σου δώσω κανα hint...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. (σασπένς κι έτσι) Είχες γράψει για ένα λάιβ κάποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακριβώς... Για 'κείνο το λάιβ πιστεύω διάβασα όλους όσους έγραψαν έστω και μία λέξη... Εσύ είχες μαζέψει τις καλύτερες λέξεις, πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ χαίρομαι για όλες αυτές τις ωραίες συμπτώσεις... :)
    Θα ξανασυναντηθούμε λοιπόν. Σε μια ωραία συναυλία ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. KMFDM? μόνο ωραία πράματα ρε φίλε, χέρι-χέρι με το νέο των Skinny και των Haujobb-Architect! από που να αρχίσεις και μεχρι που να πας! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε κυκλοφόρησε καινούριο Psychic TV... Έβγαλαν καινούριο οι skinny Puppy?

    ΑπάντησηΔιαγραφή