19/10/11

Army Navy - The Last Place

Army Navy δεν ήταν μια μαλακισμένη μάρκα Jeans κάπου στα '80s; Απ' αυτές που έβρισκες κάτω απ' την πόρτα σου τότε που ξεκινούσε ως μορφή προώθησης πάσης φύσεως μαλακίας το "διαφημιστικό φυλλάδιο"; Κάτι τέτοιο θυμάμαι. Εντάξει, ζούμε στην εποχή του ίντερνετ, θα μπορούσα να το ψάξω για να επιβεβαιωθώ, αλλά χέστηκα στην πραγματικότητα. Γιατί να θέλω να αναζητήσω φωτογραφίες από εξαιρετικά δείγματα της αρίας φυλής, κάτι ξανθούς και κάτι ξανθιές με αγελαδίσιο βλέμμα, δηλαδή, και ρούχα με βάτες; Δε θέλω. Και δε θα το κάνω.
Απλά στα πλαίσια του παιχνιδιού "ανασύρω μια μαλακισμένη ανάμνηση και διασύρω ένα κάτι", κάνω αυτό ακριβώς. Ανάμνηση ζόμπι ένα πράμα, τρώει μυαλά για να επιβιώσει.
Καλή η επεξήγηση, αλλά έχουμε και μια δουλειά να κάνουμε σωστά; Σωστά.
Λοιπόν, ο δίσκος είναι σαν αυτά τα διαφημιστικά φυλλάδια. Απωθητικός. Μα "κε Raggedy" θα αναρωτηθείτε και ορθώς "είναι ποτέ δυνατόν να είναι twee και να μην είναι καλός;"... Καλά μου, αθώα μου παιδιά, φυσικά και κάτι τέτοιο είναι δυνατό. Όσο τέλειες κιθάρες και να έχει, όταν χώνουν μέσα τις alt. rock (οπτικοποιήστε ένα κουβά με ξερατά εδώ. Ευχαριστώ) επιρροές τους, το πράμα πάει στο διάολο. Δεν κολλάει ρε. Φτάνει με τις αμερικανιές πια. Γαμημένοι hicks.
Ντάξει, το μπούλο αυτό. Από πίσω παίζουν τώρα οι Auteurs. Κολτούρα. Θέλω να παίξω πάλι... 

7 σχόλια:

  1. Οι Auteurs, Man, ήταν από τα αγαπημένα μου σχήματα στα 90s. Πολύ μεγάλο κόλλημα είχα με το "New Wave". Αλλά εσύ μάλλον για δικού σου λόγους ξεσκονίζεις τις παραγωγές του Albini βλέπε "After Murder Park" or am I wrong?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hahahaha kai panw pou nomiza pws s arese.Emena de me halase na sou pw thn alitheia to diskaki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Auteurs το μεγαλυτερο βρετανικο γκρουπ των 90. και τις κλανιες του να ηχογραφουσε και να κυκλοφορουσε ο Luke Haines θα τις ακουγα με ευχαριστηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Vick
    Κι όμως, κι εγώ με το "New Wave" είμαι κολλημένος...

    @Scary Rabbi
    Με την καμία ρε...

    @JonTheDog
    Θέλω να διαβάσω και τα βιβλία του. Πιστεύω θα γαμάνε εξίσου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η πικ που έβαλες πάντως είναι απίστευτη...έχει σχέση με το συγκρότημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καμία. Έργο του Hernan Marin. Ψάξτονα, είναι καλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή