8/9/11

St. Vincent - Strange Mercy

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, πολλαπλών ακροάσεων και αυνανιζζζμού μετά πρόκλησης ερωτικής ασφυξίας στον εαυτό μου και σε όποιον ήταν πρόθυμος, κατέληξα στο εύλογο συμπέρασμα που συνοψίζεται στην παρακάτω λέξη:  

Κλιμακτήριος.

Δεν είμαι δίκαιος, το ξέρω. Πάντα μου συμβαίνει όταν μια "ευγενική" παρουσία αποφασίζει να "ροκάρει" (μπλιαξ). Το αποτέλεσμα είναι άνευρο, κουραστικό, κλαψιάρικο, αίσχος τέλος πάντων κάθε μα κάθε φορά. Να φέρω και παραδείγματα; Δε θέλω. Κούραση. Το εν λόγω πόνημα το έβαλα να παίζει σε άλλο σπίτι και άκουγα από τους αγαπητούς παρευρισκόμενους μόνο: Βγάλ'το, βγάλ'το, ΒΓΑΛ'ΤΟ!!! 
Εκεί ειπώθηκε και η παραπάνω λέξη που περιγράφει τους ήχους. Μου φάνηκε περισσότερο από ταιριαστή. Ω ναι...

Υ.Γ.: Δεν πιστεύω κάποιος εκεί έξω να πίστεψε το "πολλαπλών ακροάσεων" που γράφω στην αρχή; Ωραία...
Υ.Γ.+: Όσο φέρνω στο νου μου αυτή τη θλιβερή διασκευή σε Big Black που παίζει... Που απελευθερώθηκε στα ιντερνέτ φέτος... Ή πέρυσι. Που χτυπιέται σαν μην πω, σα να μην ξέρει τι κάνει, σα να άκουσε το κομμάτι προχτές, σα να της το πρότεινε για διασκευή ο μπασσίστας και να είπε "Ααααα... Ένα Ροκ κομμάτι! Δεν είχαμε κανα τέτοιο, μέσα!", αηδιάζω περισσότερο και θέλω να τη χέσω περισσότερο, αλλά η αυτοκυριαρχία μου είναι τρελός φίλος... Το αφήνω εδώ, λοιπόν.

8 σχόλια:

  1. χααααααα!Α ρε ίντιφακ τι πλάκα έχεις!Εγώ διαφωνώ βέβαια.Δεν είναι και τόοοοσο χάλια το δισκάκι.Μέτριο είναι ρε...Νταξει σα τύπισσα φλωράκι του κερατά.Συμπαθέτικ μωρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα επιτέλους κράξιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την αγαπώ. οριστικά και αμετάκλητα.
    και εσένα. αξυριστο μονο. ορισμένα και με περιοριστικά μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα και όταν διασκευάζει Big Black;;;; (Η άχρηστη;;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το πρώτο μ'άρεσε, το δεύτερο δεν μπορούσα να τ'ακούσω με κούρασε,αυτό εδώ, εκτός από κανά δυο κομμάτια μου φαίνεται αποπροσανατολισμένο...Μάλλον θα πάρει τον Albini για την επόμενη παραγώγή!

    edlorado

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. την αγαπώ. ακόμα και τότε. όπως και σένα. ακόμα και όταν τραγουδάς σούζι εντ δε μπάντσιζ στο μπάνιο "κριστίίίίν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγώ με αυτήν είχα πάθει πλάκα όταν είχε διασκευάσει ΙΝΧΣ με Μπεκ. Και της είχα και μια συμπάθεια λόγω συνεργασιών με Νασιονάλ, που ξέρω πόσο τους εκτιμά αυτό το μπλογκ.
    Ωστόσο, ο δίσκος είναι τρισάθλιος, ακόμη και για μένα που τα αυτιά μου είναι βελουτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή