20/9/11

Black Lips - Arabia Mountain

Άλλο να τους βλέπεις live, άλλο να τους ακούς. Έτσι είναι πια. Με κούρασε το τελευταίο. Το προηγούμενο ήταν τρελό χάλι, αυτό είναι μέτριο. Δεν ξέρω... Δε χρειάζεται πιστεύω να το αναλύσω περισσότερο. Ο δίσκος κυλάει, χωρίς να μένει και τίποτα. Αυτό...
Τσάμπα ο παραγωγός ο εξπένσιβ. Έκανε ό,τι μπορούσε ώστε ο ήχος τους να ακούγεται ακριβώς όπως ακουγόταν. Τρελό κατόρθωμα. Χίλια μπράβο.
Παίζει και να 'χω σκυλοβαρεθεί λίγο τη φάση τους. Τώρα ακούω Ben Frost, τι να κλάσουν αυτοί. Τώρα τον ανακάλυψα. Είμαι τυχαίος ρε, μη λέμε τα ίδια, κουράζει. Τον ανακάλυψα αφού αγόρασα ένα φανζίν από το καινούριο, αγαπημένο μου μέρος. Ήταν η πρώτη επίσκεψη που έκανα αφού γύρισα από διακοπές και σκοπεύω να συνεχίσω να επισκέπτομαι...
Γκαράζ και μαλακίες. Και Lo-Fi. Και μαλακίες. Δεν είναι το '11 γι' αυτό το χάλι, ξεκολλάτε. Θέλει λούστρο η φάση.  Γυαλισμένα πράματα, φροντισμένα, για να πάει κάτι μπροστά.
Προσωπικά πάντως, περνάω avant φάση, θα μου πάρει κανα τριήμερο να συνέλθω. Αλλά τώρα που μου 'σκασαν τα αποπαίδια του Screaming Lord Sutch (έτσι γράφεται;), λυπάμαι χάσατε.

16 σχόλια:

  1. ψιλομούφα ο φετινός δίσκος, αλλά το προηγούμενο γαμούσε ρε φίλο. βρωμιά κι αγάπη, τι άλλο θέλεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γκαράζ και μαλακίες καλά το είπες. album σαν αυτά των Black Lips δεν είναι τίποτα άλλο παρά επαναλαμβανόμενη μουσική για hipsters με μουστάκι...

    πραγματικά σιχάθηκα όλες αυτές τις garage-lofi-surf-chillwave-pop μπάντες (και δεν μιλάω για τους Black Lips) που προτείνουν όλα τα blog σαν τα νέα next big thing... που σκατά πήγε η ωμότητα στη μουσική και γεμίσαμε με παπαριές από λουλουδάτες απομιμήσεις των χειρότερων στιγμών των 80's?

    αλήθεια τώρα, πόσοι από εμάς θα θυμούνται μπάντες σαν τους Spectrals το 2012?...απάντηση? μόνο όσοι αγοράσαν το album και θα κλαίνε τα λεφτά τους...

    υγ: ο Ben Frost γαμάει ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ μπερδεύομαι με όλα αυτά τα συγκροτηματα με τη λέξη "Black". Μπλακ Λιπζ, Μπλακ Κιντζ, Μπλακ Mάουντεν, Μπλακ Σάμπαθ, Μπλακ Κράουζ, Μπλάκ Εηντζελζ, Μπλακ Φλαγκ εεε... νισάφι.

    Μόνο ο Μπλακ Σκέτος ξεχωρίζει γιατί μοιάζει στον καφέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @M.
    Ben Frost = απόλυτος άρχοντας των Σκοτεινών Δυνάμεων. Ποιος το γαμάει το γκαράζ, ειλικρινά...

    @ΠάνωςΚ
    Ξέχασες τους Big Black που διασκευάζει και η αγαπημένη σου η κακομοίρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε ο προηγούμενος δίσκος γαμούσε! Όσο γι'αυτόν δεν νομίζω πως θα τον ακούσω ποτέ...και ο Ben Frost δεν είναι απλά θεός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγνώμη, για το 200 Million Thousand λέμε; Ρε, ούτε αυτοί δε βάζουν να τον ακούσουν! Μούφα τρελή. Αρρωστημένα βλακεία δίσκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποια διασκευαζει Big Black?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το βόιδι από το ποστ της 8ης Σεπτεμβρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαχαχα ναι γι'αυτό! Σαφέστατα καλύτερα τα "Let it Bloom" και "Good Bad Not Evil" αλλά κι εκείνο δεν ήταν άσχημο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.cypriotblogs.com/2011/09/20/black-lips-arabia-mountain/ είσαι από Κύπρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή