6/8/11

Handsome Furs - Sound Kapital

Boy Meets Girl. Η γνωστή ιστορία. Το αγόρι τυγχάνει ημι-διάσημος μουσικός, μέλος καταξιωμένης στα μυαλά των κριτικών τέχνης του 21ου αιώνα μπάντας, το κορίτσι απ' την άλλη είναι μεγαλωμένο κάτω από τα ράφια προϊόντων αυτοβελτίωσης. Όταν ο μπαμπάς του το ρώτησε τι όργανο θα 'θελε να μάθει, χωρίς να το σκεφτεί και πολύ, του απάντησε "αρμόνιο". 
Boy Meets Girl. Στην κυριολεξία. Καψούρα γάματα, το αγόρι αφήνει την, καταξιωμένη στα μυαλά των κριτικών τέχνης του 21ου αιώνα, μπάντα του στον πάγο και κάνει άλλη με το κορίτσι. Αυτό με το αρμόνιο. Όχι σοβαρά τώρα.
Boy Meets Girl. Μαλακίες, το συνάντησε, βγάλανε τα μάτια τους αρκετές φορές, αλλά το κορίτσι, όπως συνηθίζουν τα κορίτσια, είχε κι άλλες απαιτήσεις. Από τη στιγμή και μετά που του έκατσε του "ροκ σταρ" (ας γελάσω κινέζικα: τσιν τσαν τσον) του λέει "ρε συ, έχω κι ένα αρμόνιο στο πατάρι, δεν κάνουμε ένα συγκροτηματάκι;". Το αγόρι στραβομουτσουνιάζει, αλλά είναι τόση η πουτάνα η καψούρα που λέει "Ναιαιαιαιαιαιαι". Ο μαλάκας. Ο ξεφτίλας. Δεν κάνεις μπάντα με τη γκόμενά σου αν δεν είναι η Kim Gordon. Νόμος.
Boy Meets Girl και σαν κίνηση καριέρας είναι το χειρότερο  πράγμα που μπορούσε να του συμβεί ever. Φτάνουνε στον τρίτο δίσκο μετά από ακόμα δυο προσπάθειες στη μετριότητα, το κορίτσι έχει απομυζήσει και την τελευταία ρανίδα έμπνευσης του αγοριού και τη μετέφερε σε νότες, φριχτές, εμετικές, απαίσιες. Συνθέσεις που θα μπορούσαν με διαφορετική ενορχήστρωση να λένε κάτι, θάβονται κάτω από τόνους πανηλίθιων ήχων και παιδαριώδους εκτελεστικής δεινότητος δίνοντας μια νέα απάντηση στην ερώτηση "παιδάκια, αν ξεράσω τις αγκινάρες α λα πολίτα που έφαγα χτες βράδυ στο πεντάγραμμο που έχω μπροστά μου και σας βάλω να εκτελέσετε τη σύνθεση που θα αποτυπωθεί θεωρώντας τον άνηθο σαν παύσεις, ξέρετε τι θα βγει;". Έτσι μου 'ρχεται να δώσω το λινκ για να σας πείσω... Γιατί όλα αυτά; Γιατί ο μαλάκας ο πατέρας του γυναικακίου, εκτός του ότι δεν έβαλε προφυλακτικό όταν του το έλεγε ρητά το ζώδιό του εκείνη την αποφράδα ημέρα, αυτά τα ξεσκισμένα στην πούτσα χριστούγεννα του 1992 είπε να ικανοποιήσει την επιθυμία του και του πήρε αυτό το γαμημένο αρμόνιο...

4 σχόλια:

  1. Ούτε γω ψήθηκα... ο κανόνας για Kim ισχύει!Πρόσεξε όμως μπαίνεις σε επικίνδυνα αστρολογικά μονοπάτια θα μας παρεξηγήσουν!Πως ήξερες για τα χριστούγεννα του 1992;

    edlorado

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ουχ, αυτό και αν ήταν γροθιά στο θεσμό του γάμου και του έγγαμου βίου. αν και ο τίτλος υποννοεί ότι το sound kapital είναι το uterus της γυναικός/συζύγου που αναπαριστάται στο εξώφυλλο; ο σύζυγος όντας φιλελεύθερος Καναδός και πρώην μέλος καταξιωμένης στα μυαλά των κριτικών τέχνης του 21ου αιώνα μπάντας, μήπως ήθελε να ε-πιδείξει τα κάλλη της γυναικός του και να δείξει παράλληλα ότι εφήβραν το vagina-synth? τι έχουν να πουν οι κριτικοί τέχνης τώρα; χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μερικές φορές απορώ γιατί ασχολείσαι με τέτοιες μαλακίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή