29/7/11

Ritual - Paper Skin

Την έχετε πουλέψει όλοι έτσι; Διακοπές και τα σχετικά; Στ' αρχίδια μου. Εγώ ακόμα εδώ είμαι. Πήζω. Πήζω στη σκατοδουλεία. Δε θα την κάνω καθόλου μου φαίνεται έτσι όπως πάει.
Δε με νοιάζει ρε. Ανακάλυψα μετά από καιρό καλή μπάντα από Γερμανία. Hardcore παίζουν βασικά. Ναι, οι ίντυδες πιουρίστες, καλό είναι να μη δοκιμάσουν και μου πάθουν και τίποτα. Λιγότερο σκλεροί από Isis, Mastodon που είναι και της μοδός και της μαλακίας στους εν λόγω κύκλους, δεν ξέρω γιατί τους ανέφερα, δεν έχουν καμία σχέση απολύτως, είναι τελείως αμέταλλοι οι Ritual, όλο ψυχή κι αρχίδια. Και μυαλό. Κυρίως αυτό.
Χώνουν διάφορα μέσα στις συνθέσεις τους, οι κιθάρες είναι θα έλεγα "ανήσυχες", δεν κολλάνε στο κλασσικό "πέμπτες παιγμένες γρήγορα", ψυχωμένη φάση ρε... Συναίσθημα. Ένα και μόνο. Θυμός.
Έχουνε χώσει και μία τρελή Swamp Blues κομματάρα. Δεν ξέρω αν το έκαναν για πλάκα. Θα έλεγα να μην το αφήσουν πάντως. Το 'χουν τρελά. Είναι ψαγμένα ατομάκια. Ακούνε διάφορα... Σε στιγμές με έκαναν να πιστεύω ότι ακούνε και τις φωνές στο κεφάλι μου. Αλλά δε σκέφτομαι στα γερμανικά. Ούτε καν στα αγγλικά. Δε γαμιέται...
Έκαναν και μια βόλτα από τα μέρη μας. Δεν τους ήξερα τότε. Τυχαία κατέβασα το δίσκο, όπως δεκάδες άλλους. Αντίθετα με τους υπόλοιπους όμως, αυτός δε με απογοήτευσε. 

6 σχόλια:

  1. Σε διαβάζουμε κι από διακοπές άμα λάχει.

    Καλό το german hardcore. Κράτα το "ψυχή κι αρχί***" γιατί έχει και συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ναι, μερικοί είμαστε ακόμα εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους φέραμε τα πέρσι αλλά δεν ήρθες! Κι εγώ την είχα κάνει με πυρετό πριν παίξουν αλλά respect στα Γερμανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή