12/7/11

Help Stamp Out Loneliness - Help Stamp Out Loneliness

Summer means Fuck-All, κυρίες και κύριοι, έτσι είναι, τι να κάνουμε. Η πιο γαμημένη εποχή του έτους, γιατί μέσα του περιέχονται οι πουτάνες οι διακοπές, αυτή η ψευδαίσθηση ξεκούρασης, της φυγής από τη "ρουτίνα", της απόδρασης από τα τεθλιμμένα. Μαλακίες. Ο γαμημένος Σεπτέμβριος είναι πιο κοντά απ' ό,τι φαντάζεσαι. 
Προσπαθώ να πείσω άτομα του στενού οικογενειακού μου κύκλου να ζήσουν για το σήμερα, κυρίως για να το ακούω εγώ. Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι το φθινόπωρο που έρχεται θα γαμήσει τα πάντα, γι' αυτό. Anyway...
Προς το παρόν καλοκαίρι ρε πούστη...Κολασμένη ζέστη, αηδιαστική ατμόσφαιρα, αναπνευστικά προβλήματα και κατασπατάληση φυσικών πόρων από την αλόγιστη χρήση κλιματιστικών, ένας ήλιος που δε θεραπεύει κι εγώ μόνος, γλύφω τις πληγές μου σε μια γαμημένη πρωτεύουσα που δεν ενδείκνυται για twee φάσεις. Τι καλά.
Προσπαθώ εδώ και καιρό να ελαττώσω το κάπνισμα γιατί θα καταντήσω να φτύνω πνεύμονες στους περαστικούς, αλλά δε δουλεύει. Κατά κάποιο περίεργο τρόπο, αυτή η γαμωσυνήθεια κερδίζει. Γι' αυτό λέω να πάω στο σχέδιο Β', να απαλλαγώ πλήρως από το αντριλίκι σ' αυτά που ακούω, μήπως απαλλαγώ και γενικά απ' αυτό. Θα βοηθήσει στο πρόβλημα Α'; Μπα... Αλλά δεν έχει και πολύ σημασία.
Οι Help Stamp Out Loneliness γαμάνε σ' αυτό που κάνουν, έχουν τις τέλειες φωνητικές αρμονίες, αριστουργηματικές συνθέσεις και φέρουν, έτσι, μία δροσιά στο χάλι που ζω. Και είναι και οι κιθάρες... Πάντα αυτές. Και παίζει το "Palma Violence" να είναι το twee κομμάτι της χρονιάς.  Έχει αυτή τη γλυκιά μελαγχολία... Αυτή που σε συντροφεύει στον περίπατό σου σε μια (όχι ακόμα) άδεια πόλη... Χρειάζομαι ένα τσιγάρο.  Και λίγο γρήγορα αν γίνεται.

 Υ. Γ.: Ευχαριστώ το Just Name It Laika γι' αυτή τη γαμάτη πάσα.   

4 σχόλια:

  1. Με συγκινεί η επιμονή σου στο twee.Ίσως είναι όντως το νέο punk.Πρόλαβα να ακούσω μόνο το "Palma Violence".Φεύγω για δουλειά κι ανυπομονώ να επιστρέψω να ακούσω και το υπόλοιπο δισκάκι.Εξαιρετική πρόταση.Χαίρομαι που η κατηγορία "σκουπίδι" σε απασχολεί όλο και λιγότερο το τελευταίο καιρό.Δώσε μουσική στο κόσμο σου λεμενε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α, έτσι εξηγείται η ξαφνική αύξηση επισκεψιμότητας. Θα ευχαριστήσω για την αναφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίος φίλε! συμφωνούμε και για το σκατοκαλοκαίρι που δεν λέει να τελειώσει και στα μουσικά! Τι έχουν πάθει όλοι με τα νησιά και τις θάλασσες και τα νησιώτικα στενά με τα γαιδουράκια δεν καταλαβαίνω. Λες και ζούμε στην νορβηγία κάνουν όλοι!
    επίσης πέρσυ μας γνώρισες ίδιες εποχές περίπου τους αγαπημένους πλέον Allo Darlin φέτος είναι η σειρά των Help stamp out lonliness! πολύ ωραίοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άμεσα ερωτευσιμη η φωνή της!Φοβερή pop,τώρα με γυρνάς ρε 20 χρόνια πίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή